Zheren Decapat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 292 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #11 roxy1881 dedi: İade et, sıfır alıyorsun sonuçta Genişletmek için tıkla... Rulo şeklinde gelmişti paketi yırtmıştım iade ederken sıkıntı olur mu? Things dedi: Ne olursa olsun ürününüz kusurlu gelmiş. Eğer bu küsur sizi rahatsız etmiyorsa sorun yok. Ben olsam iade ederdim. Genişletmek için tıkla... Rulo şeklinde gelmişti paketi yırtmıştım iade ederken sıkıntı olur mu?
roxy1881 dedi: İade et, sıfır alıyorsun sonuçta Genişletmek için tıkla... Rulo şeklinde gelmişti paketi yırtmıştım iade ederken sıkıntı olur mu? Things dedi: Ne olursa olsun ürününüz kusurlu gelmiş. Eğer bu küsur sizi rahatsız etmiyorsa sorun yok. Ben olsam iade ederdim. Genişletmek için tıkla... Rulo şeklinde gelmişti paketi yırtmıştım iade ederken sıkıntı olur mu?
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.307 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #12 Zheren dedi: Rulo şeklinde gelmişti paketi yırtmıştım iade ederken sıkıntı olur mu? Rulo şeklinde gelmişti paketi yırtmıştım iade ederken sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Neden yırtıyorsunuz paketi? Sıkıntı olabilir fakat kusurlu ürün geldiği için almaları lazım.
Zheren dedi: Rulo şeklinde gelmişti paketi yırtmıştım iade ederken sıkıntı olur mu? Rulo şeklinde gelmişti paketi yırtmıştım iade ederken sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Neden yırtıyorsunuz paketi? Sıkıntı olabilir fakat kusurlu ürün geldiği için almaları lazım.
Zheren Decapat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 292 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #13 ubiiyy dedi: Neden yırtıyorsunuz paketi? Sıkıntı olabilir fakat kusurlu ürün geldiği için almaları lazım. Genişletmek için tıkla... Sanırım kullanına devam edicem sonuçta kullanına engel değil.
ubiiyy dedi: Neden yırtıyorsunuz paketi? Sıkıntı olabilir fakat kusurlu ürün geldiği için almaları lazım. Genişletmek için tıkla... Sanırım kullanına devam edicem sonuçta kullanına engel değil.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.307 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #14 Zheren dedi: Sanırım kullanına devam edeceğim sonuçta kullanına engel değil. Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz bende iade ederdim şahsen.
Zheren dedi: Sanırım kullanına devam edeceğim sonuçta kullanına engel değil. Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz bende iade ederdim şahsen.
R roxy1881 Kilopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 8.108 Makaleler 1 Çözümler 109 Yer İstanbul 13 Haziran 2025 #15 Zheren dedi: Rulo şeklinde gelmişti paketi yırtmıştım iade ederken sıkıntı olur mu? Rulo şeklinde gelmişti paketi yırtmıştım iade ederken sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Hayır sıkıntı olmaz. İade kabul ederler merak etme. Bir kaç kez yırtık kutu gönderdim iade kabul edildi. iade kabul etmeme gibi nedenleri yok, ürün zaten outlet'e gideceği için.
Zheren dedi: Rulo şeklinde gelmişti paketi yırtmıştım iade ederken sıkıntı olur mu? Rulo şeklinde gelmişti paketi yırtmıştım iade ederken sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Hayır sıkıntı olmaz. İade kabul ederler merak etme. Bir kaç kez yırtık kutu gönderdim iade kabul edildi. iade kabul etmeme gibi nedenleri yok, ürün zaten outlet'e gideceği için.
Zheren Decapat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 292 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #16 ubiiyy dedi: Siz bilirsiniz bende iade ederdim şahsen. Genişletmek için tıkla... İade ettikten sonra önerdiğiniz bir mouse pad varmı?
ubiiyy dedi: Siz bilirsiniz bende iade ederdim şahsen. Genişletmek için tıkla... İade ettikten sonra önerdiğiniz bir mouse pad varmı?
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.307 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #17 Zheren dedi: İade ettikten sonra önerdiğiniz bir mouse pad var mı? Genişletmek için tıkla... Tercihine göre Wraith Blade X veya Blade y olabilir.
Zheren dedi: İade ettikten sonra önerdiğiniz bir mouse pad var mı? Genişletmek için tıkla... Tercihine göre Wraith Blade X veya Blade y olabilir.
denizbaranseker0 Centipat Katılım 19 Kasım 2024 Mesajlar 1.103 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #18 Zheren dedi: İade ettikten sonra önerdiğiniz bir mouse pad varmı? Genişletmek için tıkla... Aynısı.
Zheren Decapat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 292 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #19 ubiiyy dedi: Tercihine göre Wraith Blade X veya Blade y olabilir. Genişletmek için tıkla... Sanırım aynısını alıcam bana güzel geldi. denizbaranseker0 dedi: Aynısı. Genişletmek için tıkla... Sizde varmı aynı desenli? Son düzenleme: 14 Haziran 2025
ubiiyy dedi: Tercihine göre Wraith Blade X veya Blade y olabilir. Genişletmek için tıkla... Sanırım aynısını alıcam bana güzel geldi. denizbaranseker0 dedi: Aynısı. Genişletmek için tıkla... Sizde varmı aynı desenli?