Eshler Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 387 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #1 Merhaba dostlar, mouse Pad'ime çay döktüm saç kurutma makinesi ile kurutmaya çalışıyorum ama leke kalmamasını istiyorum. Ürün RGB'li. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Eylül 2022
Merhaba dostlar, mouse Pad'ime çay döktüm saç kurutma makinesi ile kurutmaya çalışıyorum ama leke kalmamasını istiyorum. Ürün RGB'li.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.938 Makaleler 6 Çözümler 541 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 10 Eylül 2022 #2 Eshler dedi: Merhaba dostlar, mouse Pad'ime çay döktüm saç kurutma makinesi ile kurutmaya çalışıyorum ama leke kalmamasını istiyorum. Ürün RGB'li. Genişletmek için tıkla... Çay şekerli miydi?
Eshler dedi: Merhaba dostlar, mouse Pad'ime çay döktüm saç kurutma makinesi ile kurutmaya çalışıyorum ama leke kalmamasını istiyorum. Ürün RGB'li. Genişletmek için tıkla... Çay şekerli miydi?
Eshler Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 387 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #3 turko35408 dedi: Çay şekerli miydi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Şimdi bir kaç video izleyerek hallettim işimi nemli fakat süngere sıvı sabun sıkarak temizledim.
turko35408 dedi: Çay şekerli miydi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Şimdi bir kaç video izleyerek hallettim işimi nemli fakat süngere sıvı sabun sıkarak temizledim.
Erenbeys61 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 3.536 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #4 Beyaz sirke varsa çok az bişey döküp ıslak mendille ve peçeteyle silersen geçer diye düşünüyorum.