Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.080 Çözümler 9 13 Nisan 2023 #1 Arkadaşlar vişne suyu döktüm 1.5 litre, her taraf kıpkırmızı. Nasıl yıkarsam geçer bu? Çok kötü duruyor. Çöpe mi atmalıyım yoksa? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Nisan 2023
Arkadaşlar vişne suyu döktüm 1.5 litre, her taraf kıpkırmızı. Nasıl yıkarsam geçer bu? Çok kötü duruyor. Çöpe mi atmalıyım yoksa?
Xasthur Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 271 Yer Safranbolu Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2023 #2 Bez poşetin içine koyup çamaşır makinesinde yıka bence. Kola döküldü benimkine yıkadım düzeldi.
ExeBey Centipat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2023 #3 Dostum istersen onu bir güzel sabunla yıka sık sonra eğer geçmezse makineye kıyafetlerle beraber at eğer ki yine geçmezse at çöpe gitsin.
Dostum istersen onu bir güzel sabunla yıka sık sonra eğer geçmezse makineye kıyafetlerle beraber at eğer ki yine geçmezse at çöpe gitsin.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.654 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2023 #4 Halı yıkama aletleri oluyor. Evde varsa yapabilirsiniz onunla.
CarryLeMore Hectopat Katılım 14 Aralık 2021 Mesajlar 981 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2023 #5 Halı yıkama makinesi iş yapar. Evinizde yoksa hangi şehirde olduğunuzu söyleyin kaliteli ürün kullanan halı yıkamacı önereyim.
Halı yıkama makinesi iş yapar. Evinizde yoksa hangi şehirde olduğunuzu söyleyin kaliteli ürün kullanan halı yıkamacı önereyim.
valadia1 Femtopat Katılım 11 Nisan 2023 Mesajlar 76 13 Nisan 2023 #6 file gibi bir şeye koyup çamaşır makinesinde yıkanabilir bence
Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.080 Çözümler 9 13 Nisan 2023 #7 CarryLeMore dedi: Halı yıkama makinesi iş yapar. Evinizde yoksa hangi şehirde olduğunuzu söyleyin kaliteli ürün kullanan halı yıkamacı önereyim. Genişletmek için tıkla... İzmir. İlk o zaman sabunla yıkayıp makineye atayım.
CarryLeMore dedi: Halı yıkama makinesi iş yapar. Evinizde yoksa hangi şehirde olduğunuzu söyleyin kaliteli ürün kullanan halı yıkamacı önereyim. Genişletmek için tıkla... İzmir. İlk o zaman sabunla yıkayıp makineye atayım.
dinkulturuogretmeni Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2018 Mesajlar 1.690 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2023 #8 1-Birleğene ılık su doldurun. 2- Suya sıvı sabun dökün biraz. 3- Mouse padi suya sokun ve süngerin yumuşak kısmıyla ovalayarak temizleyin. 4- Kurutun.
1-Birleğene ılık su doldurun. 2- Suya sıvı sabun dökün biraz. 3- Mouse padi suya sokun ve süngerin yumuşak kısmıyla ovalayarak temizleyin. 4- Kurutun.
CarryLeMore Hectopat Katılım 14 Aralık 2021 Mesajlar 981 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2023 #9 Çamaşır makinesi altındaki silikon yapıyı parçalayabilir. Temizlik kimyasalları üreticisi olduğumdan biraz yıkamada da tecrübeliyim. Tavsiyem halı yıkama makinesi ve kaliteli bir halı şampuanı kullanmanızdır.
Çamaşır makinesi altındaki silikon yapıyı parçalayabilir. Temizlik kimyasalları üreticisi olduğumdan biraz yıkamada da tecrübeliyim. Tavsiyem halı yıkama makinesi ve kaliteli bir halı şampuanı kullanmanızdır.
Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.080 Çözümler 9 13 Nisan 2023 #10 Hepsini deneyeceğim sağ olun.