Mouse Pad'e elimi sürtünce mouse imleci donuyor ve sesler kesiliyor

• Konuyu başlatan chaoo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 831
Makaleler
7
Windows 11 kullanıyorum.
Mouse pad kırıntılarını temizlemek için elimi sürttüğüm zaman çoğunlukla birkaç saniyeliğine mouse imleci donuyor ve sesler kesiliyor.
Windows 11'e geçmeden önce böyle bir sorun yoktu. Mouse pad ile Windows 11'in bugu galiba.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hangi laptop hocam bu? Eğer lenovoysa kronik sorun bu.

Windows 10'da olmayıp 11 de olan bir şey nasıl kronik sorun olabiliyor?

O zaman yazılmsal diye düşünüyorum. Mouse pad sürücülerini kaldır ve tekrar indirirsen düzelir diye düşünüyorum.

Hangi laptop hocam bu? Eğer lenovoysa kronik sorun bu.

Laptop değil toplama PC.
2 dakikadır mouse pad ile imlecin donması ne alaka diyorum, adam touch Pad'den bahsediyormuş.

Touch padden falan bahsetmiyorum şakasız mouse Pad'e elimi sürttüğüm zaman statik elektrik gibi bir şey oluşuyor sanırım mouse gidiyor ve kulaklıkda gidiyor ama Windows 10'da böyle sorun yoktu tahminen Windows 11 Bug'u.
O zaman yazılmsal diye düşünüyorum. Mouse pad sürücülerini kaldır ve tekrar indirirsen düzelir diye düşünüyorum.

Mouse Pad'in ne zamandan beri Driver'ı var

Nasıl böyle bir şey bir işletim sisteminden kaynaklanabilir aklım almıyor. Mousepad elektronik bir şey değil, yazılımsal bir etkisi yok. W11 ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Farklı bir sorun olmak zorunda.
W11'e geçeli ne kadar oldu? Bu sorunu ne kadar süredir yaşıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…