Mouse pade gerek var mı?

GuluGuluPaşa

Femtopat
Daha fazla  
Mouse padim yok ama masa biraz tırtıklı fareye zarar gelir mi diye içimde bir endişe var, mouse pad kullanmalı mıyım?

Kesinlikle gerekli. Uzun kullanım sonucu sensörü bile bozulabilir. Tırtıklı olması da kullanımı kötüleştirir.. İyi forumlar.

Rekabetçi oyunlar oynuyorsan gerekli, normal kullanıyorsan gereksiz ama yine de ucuz bir şey alabilirsin dursun altında.

Mouse padim yok ama masa biraz tırtıklı fareye zarar gelir mi diye içimde bir endişe var, mouse pad kullanmalı mıyım?
Rahatlık ve sessizlik mousenin iyi kayması için kaliteli bir klavyeyi ve mouseyi alabilecek mousepad önerim.

1 yıl 6 ay boyunca sadece kitabın üzerine koyarak kullandım. Bana bir zararı olmadı. Ama masan tırtıklıymış fare çizilebilir.

Bu konuda pek bir bilgim yok ama farenin sensörlerine zarar gelebelir 50 60 TL'ye bir sürü maouse pad var illaki pahalı bir şey almana gerek yok bence riske atma ucuz bir şey zaten.

Mouse zarar görmesi imkansız duvarda oynamadığınız sürece, mouse pade gelirsek FPS oyuncusuysanız şart diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…