Mouse padı nasıl kurutabilirim?

swexy53

Hectopat
Mouse padı yıkadıktan sonra bayağı kir çıktı. Balkona güneşe astım. Nasıl kurutacağım? Hızlı şekilde kurutma makinesı olur mu?

Mouse padı yıkadıktan sonra bayağı kir çıktı. Balkona güneşe astım. Nasıl kurutacağım? Hızlı şekilde kurutma makinesı olur mu?

Hayır tele az bırak kurusun kendi kendine.

Kuruduktan sonra paralanmaya başladı mı onu yazar mısın sonra? Xd. Bulaşık makinesine atarım bende.

En garantisi. Bende öyle yapıyorum. 1 gece balkonda kalıyor tertemiz.

Güneşte yıpranıyorlar uzun sürede, güneş alan bir odada altı üstü açıkta kalacak şekilde asın bence ben öyle yapıyorum. Uzun sürede kuruyor ama olsun daha az zararlı yüzeyleri önemli sonuçta bunların. Ya da boş verin asın güneşe 2 saatte kup kuru olur :D

Kuruduktan sonra paralanmaya başladı mı onu yazar mısın sonra? Xd. Bulaşık makinesine atarım bende.

:d anneme dedim çamaşır makinesinde kurutmaya attı etrafını havluyla sardı bakalım ne olacak :d

Çamaşır makinesinde olmadı ama biraz daha temiz oldu çıktığında ıslaktı ondan sonra aldım saç kurutma makinesısını ateşi fulledim öyle yaptım ıslaklık kalmadı şu an. :D

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı