Gamepower mouse pad kullanıyorum bazı mousepadler çok pahalıya satılıyor, özellikle üst segment markaların...
Bunların oyunculukta artı bir etkisi var mı? Çok pahalı mousepadler çok daha iyi oyuncu mu yapar bizi?
Mousepadsiz de oynarsın fakat osu gibi oyunlarda daha iyi oynarsın rekabetçi oyunlarında aimin istediğin gibi gider nedeni ise zeminle bağlantısı olmayacak zaten zeminde kullandıkça fareye zarar veriyor.
Tek bir işlevi olsa mouse un kayacağı bir alan için yaparlardı yani 20x20 boyut yeterli. Ama 100x50 pad kullananlar var. Bunlar masa örtüsü değil de nedir
Tek bir işlevi olsa mouse un kayacağı bir alan için yaparlardı yani 20x20 boyut yeterli. Ama 100x50 pad kullananlar var. Bunlar masa örtüsü değil de nedir
20x30 cm oyuncular için yeterli değil bu yüzden büyük yapıyolar. Ve sadece mouse için büyük olanlar masada biraz komik durduğu için komple masa boyu yapıyolar. İsteyen 40x40 isteyen 100x50 alabilir.
Şahsen bende masa boyu kullanıyorum mouse padi mesela sen bilekten ve yüksek hassasiyet ile oynadığın için sende sorun olmuyordu fakat ben koldan ve düşük hassasiyet ile oynuyorum bu yüzden masanın sağ tarafı komple fareye ayırmış durumdayım hatta monitörün ayakları takılmasın diye mounitörü bile hafif sola alıp bana bakacak şekilde çeviriyorum.
Ya bazı insanlar ekipmanların oyunlara özellikle FPS rekabetçi oyunlarda önemini vurguluyor. Kualıklıkların en önemli olduğunu biliyorum ama mouse, mouse pad ve klavyenin nasıl bir önemi var ki? Mesela monitör gibi 0.5ms olan monitör ile 1ms olan monitörün arasındaki farkı insan algılayabilir mi?