Hocam mouse 2 3 aylık dahaOlur öyle. Tıklamayı algılamadan katettiği mesafeye pre-travel deniyor. Senin de biraz gevşemiştir tuş.
Bence özelliği o olabilir dediğiniz gibi.Olur öyle. Tıklamayı algılamadan katettiği mesafeye pre-travel deniyor. Senin de biraz gevşemiştir tuş.
Hocam mouse 2 3 aylık daha
Bence özelliği o olabilir dediğiniz gibi.
Özellik değil hata. Ne demek istediğinin videosunu çekersen belki anlayabiliriz nasıl bir sorun olduğunu.
Hocam aslında dün farkına vardım FPS oyunları oynuyorum sağ tıka sol tık kadar sert davranmiyorum sadece dün elime tık sesi garip geldi. Garantiye gönderirsem de 20 gün gelmez en az. Hayır çift tıklama yapmıyor sadece mesela yamuk bir malzeme düşünün sağına basınca sağda kalıyor sola basınca solda kalıyor çok ufak bir ses eğer düzeltebilirsiniz derseniz yapmaya çalışayım hocam.Kendiliğinden geçebilecek bir şey çok da önemli bir sorun değil ama rahatsız oluyorsan garantiye gönderip şansını deneyebilirsin.
Çift tıklama yapmıyor değil mi? Ama çift tıklamış gibi ses çıkarıyor sadece.
Üfleyebilirsin ve tuşa iyice sağlam bir bastırıp gevşediyse oturtmaya çalışabilirsin.
oynuyor demişim hocam birde sağ tıkta böyle boşluk var switch sesi geliyo ama basmıyo basınca basıyo sadeceBenimde aynı sorun bide alt katmanı cadır cadır ses çıkartıyor oynuyor daha ocağın sonunda almıştım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.