Mouse sağ tıkta ufak boşluk sesi

668694

Centipat
Arkadaşlar selam sağ tıkta ufaktan boşluk var gibi parmağımla ufaktan baskı uyguluyorum tıklamadan ufak bir ses çıkıyor. Bunu farkına sağ tıka basarken vardım. Bu ses nedir?

Olur öyle. Tıklamayı algılamadan katettiği mesafeye pre-travel deniyor. Senin de biraz gevşemiştir tuş.

Özellik değil hata. Ne demek istediğinin videosunu çekersen belki anlayabiliriz nasıl bir sorun olduğunu.

Hocam şu an evde değilim (Bu arada mouse SteelSeries Prime FPS)bir arkadaş da benim yaşadığım sorunu yaşamış rival 3 te şöyle anlatmış o ;

"Dostum aynı mouse'u aldım da bende de şöyle bir problem var; böyle mesela bir kere tıklıyorum mouse'a ama çift tıklama hissi veriyor gibi yani bir kere bastım diyelim sol tıka, parmağımı çekince ufak bir tık sesi daha çıkıyor. Tam olarak böyle bir şey yani bahsettiğim ama ilginç olan ilk seferde oluyor bu sonra hiçbir şey yok birkaç dakika ara verdikten sonra tekrar mouse'u kullanınca yine ilk seferde aynı durum oluyor"

Çözüm olarak üfleyin geçiyor demişler hocam ama bilemedim Teknosa dan almıştım sizce götürüp Teknosaya verip değişim talebinde mi bulunayım?

Kendiliğinden geçebilecek bir şey çok da önemli bir sorun değil ama rahatsız oluyorsan garantiye gönderip şansını deneyebilirsin.

Çift tıklama yapmıyor değil mi? Ama çift tıklamış gibi ses çıkarıyor sadece.

Üfleyebilirsin ve tuşa iyice sağlam bir bastırıp gevşediyse oturtmaya çalışabilirsin.

Kendiliğinden geçebilecek bir şey çok da önemli bir sorun değil ama rahatsız oluyorsan garantiye gönderip şansını deneyebilirsin.

Çift tıklama yapmıyor değil mi? Ama çift tıklamış gibi ses çıkarıyor sadece.

Üfleyebilirsin ve tuşa iyice sağlam bir bastırıp gevşediyse oturtmaya çalışabilirsin.
Hocam aslında dün farkına vardım FPS oyunları oynuyorum sağ tıka sol tık kadar sert davranmiyorum sadece dün elime tık sesi garip geldi. Garantiye gönderirsem de 20 gün gelmez en az. Hayır çift tıklama yapmıyor sadece mesela yamuk bir malzeme düşünün sağına basınca sağda kalıyor sola basınca solda kalıyor çok ufak bir ses eğer düzeltebilirsiniz derseniz yapmaya çalışayım hocam.

@Amanita orda mısınız hocam?

Son düzenleme:
Dediğim gibi çok rahatsız olmuyorsan kafaya takmamaya çalış önemli bir problem değil. Üfle ve iyice bastır. Düzelirse düzelir düzelmezse yapacak bir şey yok.

Benimde aynı sorun bide alt katmanı cadır cadır ses çıkartıyor oynuyor daha ocağın sonunda almıştım

Benimde aynı sorun bide alt katmanı cadır cadır ses çıkartıyor oynuyor daha ocağın sonunda almıştım
oynuyor demişim hocam birde sağ tıkta böyle boşluk var switch sesi geliyo ama basmıyo basınca basıyo sadece

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı