Mouse Scroll (Tekerlek) Problemi Çözümü

Kullandığınız farelerinizde bu problemi yaşadınız mı?

• Evet

Oy: 2 100,0%
  • Hayır

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    2

burakuyar

Hectopat
Yer
Konya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar 5 senedir kullandığım casper optik faremin tekerleği bozulmuştu. Önceden kullandığım x7 de aynı problemden dolayı garantiye gitmişti. Ben de zaten yazın yeni bilgisayar alacağım yenisi gelecek diye uzun zamandır bozuk kullandım. Bu durum çok can sıkıcı olabiliyor. İster blog okuyayım ister oyun oynayayım büyük bir sorun benim için.(Özellikle counter strike'da duck yaparken inanılmaz can sıkıcı adamı görünce zıplıyorum mouse yüzünden ) Bugün yalnızca isveç çakısının tornavidasını kullanarak içini açtım parçaları söktüm baktım üfledim elimle tozunu aldım geri taktım.

Eğlendim de aynı zamanda Bilgisayara taktığımda ise sürprizle karşılaştım. Sorun tamamen geçti. Keşke çok daha önceden yapsaydım. İşin özü eğer böyle bir problemle karşı karşıyaysanız ve garantiniz vs yoksa içini açıp bi inceleyin üfleyin aksamları çıkarıp takın özellikle scroll'u tabi ki sonra bakın düzeldiyse bana dua edin
Yeni almış gibi sevindim valla emektarı

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…