VONİA Decapat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2021 #1 Faremde scroll tuşunu yukarı kaydırırsam arada aşağı aşağı kaydırırsam da arda yukarı gidiyor. Nasıl düzeltebilirm?
Faremde scroll tuşunu yukarı kaydırırsam arada aşağı aşağı kaydırırsam da arda yukarı gidiyor. Nasıl düzeltebilirm?
Çözüm YusuffAli 9 Haziran 2022 VONİA dedi: Faremde scroll tuşunu yukarı kaydırırsam arada aşağı aşağı kaydırırsam da arda yukarı gidiyor. Nasıl düzeltebilirm? Genişletmek için tıkla... İçine toz girmiş olabilir ben kürdanla dikkatlice tekerin olduğu kısımdaki tozları çıkardım düzeldi bir deneyebilirsiniz.
VONİA dedi: Faremde scroll tuşunu yukarı kaydırırsam arada aşağı aşağı kaydırırsam da arda yukarı gidiyor. Nasıl düzeltebilirm? Genişletmek için tıkla... İçine toz girmiş olabilir ben kürdanla dikkatlice tekerin olduğu kısımdaki tozları çıkardım düzeldi bir deneyebilirsiniz.
Mylm Kilopat Katılım 5 Ağustos 2015 Mesajlar 226 Çözümler 3 Yer Kerbal Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2021 #2 Mouse tekerleğinin encoder dediğimiz kısmı bozulmuştur. Değiştirebillirsin veya mouse u açıp bu parçanın içine bir miktar wd-40 sıkarak giderebilirsin. Artı 0 Eksi
Mouse tekerleğinin encoder dediğimiz kısmı bozulmuştur. Değiştirebillirsin veya mouse u açıp bu parçanın içine bir miktar wd-40 sıkarak giderebilirsin.
MRBUGRAS Centipat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 163 Çözümler 1 Yer Edremit Balıkesir Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2021 #3 Mousenin driverı varsa kur tuşu tekrar ata. Artı 0 Eksi
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.433 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 28 Mart 2021 #4 Başlat Aygıt yöneticisi Fare Farenin üstüne sağ tık Özellikler Ayrıntılar Donanım kimlikleri bölümünü bir yere kaydet, köşede dursun. Daha sonra: Başlat regedit HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\HID yoluna git. Burada az önce kaydettiğin donanım kimliğiyle uyuşan klasörü aç. Birden çok klasör olacak, hepsini teker teker aç. Device parameters klasörüne tıkla. FlipFlopWheel değerine çift tıkla, değer 0 ise 1, 1 ise 0 olarak değiştir. Bunu, diğer Device parameters klasörlerlerinde de uygula. Bilgisayarını yeniden başlat. Artı 1 Eksi
Başlat Aygıt yöneticisi Fare Farenin üstüne sağ tık Özellikler Ayrıntılar Donanım kimlikleri bölümünü bir yere kaydet, köşede dursun. Daha sonra: Başlat regedit HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\HID yoluna git. Burada az önce kaydettiğin donanım kimliğiyle uyuşan klasörü aç. Birden çok klasör olacak, hepsini teker teker aç. Device parameters klasörüne tıkla. FlipFlopWheel değerine çift tıkla, değer 0 ise 1, 1 ise 0 olarak değiştir. Bunu, diğer Device parameters klasörlerlerinde de uygula. Bilgisayarını yeniden başlat.
KS KS VONİA Decapat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #5 Dümdüz dedi: Başlat Aygıt yöneticisi. Fare Farenin üstüne sağ tık. Özellikler Ayrıntılar Donanım kimlikleri bölümünü bir yere kaydet, köşede dursun. Daha sonra: Başlat Regedit HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\HID yoluna git. Burada az önce kaydettiğin donanım kimliğiyle uyuşan klasörü aç. Birden çok klasör olacak, hepsini teker teker aç. Device parameters klasörüne tıkla. FlipFlopWheel değerine çift tıkla, değer 0 ise 1, 1 ise 0 olarak değiştir. Bunu, diğer Device parameters klasörlerlerinde de uygula. Bilgisayarını yeniden başlat. Genişletmek için tıkla... Hala olmadı. Artı 0 Eksi
Dümdüz dedi: Başlat Aygıt yöneticisi. Fare Farenin üstüne sağ tık. Özellikler Ayrıntılar Donanım kimlikleri bölümünü bir yere kaydet, köşede dursun. Daha sonra: Başlat Regedit HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\HID yoluna git. Burada az önce kaydettiğin donanım kimliğiyle uyuşan klasörü aç. Birden çok klasör olacak, hepsini teker teker aç. Device parameters klasörüne tıkla. FlipFlopWheel değerine çift tıkla, değer 0 ise 1, 1 ise 0 olarak değiştir. Bunu, diğer Device parameters klasörlerlerinde de uygula. Bilgisayarını yeniden başlat. Genişletmek için tıkla... Hala olmadı.
YusuffAli Zeptopat Katılım 9 Haziran 2022 Mesajlar 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2022 #6 VONİA dedi: Faremde scroll tuşunu yukarı kaydırırsam arada aşağı aşağı kaydırırsam da arda yukarı gidiyor. Nasıl düzeltebilirm? Genişletmek için tıkla... İçine toz girmiş olabilir ben kürdanla dikkatlice tekerin olduğu kısımdaki tozları çıkardım düzeldi bir deneyebilirsiniz. Artı 1 Eksi Çözüm
VONİA dedi: Faremde scroll tuşunu yukarı kaydırırsam arada aşağı aşağı kaydırırsam da arda yukarı gidiyor. Nasıl düzeltebilirm? Genişletmek için tıkla... İçine toz girmiş olabilir ben kürdanla dikkatlice tekerin olduğu kısımdaki tozları çıkardım düzeldi bir deneyebilirsiniz.
ophena2 Centipat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 14 2 Aralık 2022 #7 YusuffAli dedi: İçine toz girmiş olabilir ben kürdanla dikkatlice tekerin olduğu kısımdaki tozları çıkardım düzeldi bir deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aga çok sağ ol farenin tekerleğine tüm gücümle bir üfledim artık daha iyi çalışıyor çok saçma ama çalıştı. Artı 0 Eksi
YusuffAli dedi: İçine toz girmiş olabilir ben kürdanla dikkatlice tekerin olduğu kısımdaki tozları çıkardım düzeldi bir deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aga çok sağ ol farenin tekerleğine tüm gücümle bir üfledim artık daha iyi çalışıyor çok saçma ama çalıştı.
emirbaba55 Picopat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2022 #8 ophena2 dedi: Aga çok sağ ol farenin tekerleğine tüm gücümle bir üfledim artık daha iyi çalışıyor çok saçma ama çalıştı. Genişletmek için tıkla... Bu forumu okumadan önce 1 saat her seyi denedim olmadı, üfledim düzeldi şu an garip hissediyorum. Artı 0 Eksi
ophena2 dedi: Aga çok sağ ol farenin tekerleğine tüm gücümle bir üfledim artık daha iyi çalışıyor çok saçma ama çalıştı. Genişletmek için tıkla... Bu forumu okumadan önce 1 saat her seyi denedim olmadı, üfledim düzeldi şu an garip hissediyorum.
F Farketmez0 Yoctopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #9 Üfledim düzeldi. Kendimi iksir yapmış gibi hissediyorum. Artı 0 Eksi
3 325419 Hectopat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 9 Çözümler 1 8 Ocak 2023 #10 ophena2 dedi: Aga çok sağ ol farenin tekerleğine tüm gücümle bir üfledim artık daha iyi çalışıyor çok saçma ama çalıştı. Genişletmek için tıkla... Üfleyince harbi düzeldi. Artı -1 Eksi
ophena2 dedi: Aga çok sağ ol farenin tekerleğine tüm gücümle bir üfledim artık daha iyi çalışıyor çok saçma ama çalıştı. Genişletmek için tıkla... Üfleyince harbi düzeldi.