VONİA Decapat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2021 #1 Faremde scroll tuşunu yukarı kaydırırsam arada aşağı aşağı kaydırırsam da arda yukarı gidiyor. Nasıl düzeltebilirm?
Faremde scroll tuşunu yukarı kaydırırsam arada aşağı aşağı kaydırırsam da arda yukarı gidiyor. Nasıl düzeltebilirm?
Çözüm YusuffAli 9 Haziran 2022 VONİA dedi: Faremde scroll tuşunu yukarı kaydırırsam arada aşağı aşağı kaydırırsam da arda yukarı gidiyor. Nasıl düzeltebilirm? Genişletmek için tıkla... İçine toz girmiş olabilir ben kürdanla dikkatlice tekerin olduğu kısımdaki tozları çıkardım düzeldi bir deneyebilirsiniz.
VONİA dedi: Faremde scroll tuşunu yukarı kaydırırsam arada aşağı aşağı kaydırırsam da arda yukarı gidiyor. Nasıl düzeltebilirm? Genişletmek için tıkla... İçine toz girmiş olabilir ben kürdanla dikkatlice tekerin olduğu kısımdaki tozları çıkardım düzeldi bir deneyebilirsiniz.
Ö Ömer Faruk Karadaş Decapat Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 3 22 Ocak 2023 #11 emirbaba55 dedi: Bu forumu okumadan önce 1 saat her seyi denedim olmadı, üfledim düzeldi şu an garip hissediyorum. Genişletmek için tıkla... Hahaha ya aynı şey bende oldu şu an inanılmaz çözüm gerçekten arkadaşın birine "kardeşim bir oku üfle düzelir" desen güler ama çözüm bu harbiden Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mart 2023 Artı 0 Eksi
emirbaba55 dedi: Bu forumu okumadan önce 1 saat her seyi denedim olmadı, üfledim düzeldi şu an garip hissediyorum. Genişletmek için tıkla... Hahaha ya aynı şey bende oldu şu an inanılmaz çözüm gerçekten arkadaşın birine "kardeşim bir oku üfle düzelir" desen güler ama çözüm bu harbiden
yilan Decapat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #12 ophena2 dedi: Aga çok sağ ol farenin tekerleğine tüm gücümle bir üfledim artık daha iyi çalışıyor çok saçma ama çalıştı. Genişletmek için tıkla... Hocam çok sağ ol vallahi. Yeni bir fare alacaktım en son gerçekten üfledim ve düzeldi. Artı 0 Eksi
ophena2 dedi: Aga çok sağ ol farenin tekerleğine tüm gücümle bir üfledim artık daha iyi çalışıyor çok saçma ama çalıştı. Genişletmek için tıkla... Hocam çok sağ ol vallahi. Yeni bir fare alacaktım en son gerçekten üfledim ve düzeldi.
E Egmns09 Centipat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 171 23 Mart 2023 #13 Kanka yemin ederim çok çekiyordum bu illetten. Üfledim düzeldi ya, oğlum siz adamsınız! Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mart 2023 Artı 0 Eksi
PhoeniX1337 Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 37 28 Mart 2023 #14 Çok sert bir şekilde üfledim düzeldi. Kendimi iksir yapmış gibi hissediyorum. Artı 0 Eksi
Bir Dost1 Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 66 Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte A620M H AMD Ryzen 5 7500F AMD Radeon RX 6600 Eagle 8GB GOODRAM, CL 30, 6000MHz 16GB Single RAM Samsung 970 EVO Plus 500GB + Samsung 860 EVO 250GB Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #15 ciddi misiniz lan sız 4 aydır bu sorun vardı ilk defa sinirlenip çözümüne baktım cidden sadece üflemem mi gerekiyodu üfledim düzeldi bu arada Artı 0 Eksi
ciddi misiniz lan sız 4 aydır bu sorun vardı ilk defa sinirlenip çözümüne baktım cidden sadece üflemem mi gerekiyodu üfledim düzeldi bu arada
M MustFeeling Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 756 Çözümler 3 27 Nisan 2023 #16 ophena2 dedi: Aga çok sağ ol farenin tekerleğine tüm gücümle bir üfledim artık daha iyi çalışıyor çok saçma ama çalıştı. Genişletmek için tıkla... Kral adamsın düzeleceğini hiç sanmıyordum iyice canımı sıkmıştı nasıl olduysa üfleyince düzeldi. Artı 0 Eksi
ophena2 dedi: Aga çok sağ ol farenin tekerleğine tüm gücümle bir üfledim artık daha iyi çalışıyor çok saçma ama çalıştı. Genişletmek için tıkla... Kral adamsın düzeleceğini hiç sanmıyordum iyice canımı sıkmıştı nasıl olduysa üfleyince düzeldi.
LastEverSong Hectopat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2023 #17 Cidden mi ya, yeni fare aldım önceki bu sorunu yaşıyor diye şimdi yeni aldığımda sorun yaşamaya başladı. Üfledim düzeldi şaka gibi. Artı 0 Eksi
Cidden mi ya, yeni fare aldım önceki bu sorunu yaşıyor diye şimdi yeni aldığımda sorun yaşamaya başladı. Üfledim düzeldi şaka gibi.
Ozone Hectopat Katılım 17 Şubat 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2023 #18 Yorum yapan herkes trollüyor sandım. İnanmaya inanmaya denedim. 3 aydır boşuna işkence çektiğimi farkettim. Hatta yeni mouse bile almayı düşünüyordum valla beni yükten kurtardı bu olay. Üfleyin üflettirin arkadaşlar Artı 1 Eksi
Yorum yapan herkes trollüyor sandım. İnanmaya inanmaya denedim. 3 aydır boşuna işkence çektiğimi farkettim. Hatta yeni mouse bile almayı düşünüyordum valla beni yükten kurtardı bu olay. Üfleyin üflettirin arkadaşlar
EmreTarhan Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 412 Çözümler 11 Yer Ankara Yenimahalle Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Mayıs 2023 #19 Üflemenin gerçekten işe yaraması çok trajikomik oldu Artı 0 Eksi
B Burak_10 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2023 #20 Aklım almıyor aylarca bu sorunu yaşıodum bugün araştırmaya karar verdim üfledim düzeldi Artı 0 Eksi