VONİA Decapat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2021 #1 Faremde scroll tuşunu yukarı kaydırırsam arada aşağı aşağı kaydırırsam da arda yukarı gidiyor. Nasıl düzeltebilirm?
Faremde scroll tuşunu yukarı kaydırırsam arada aşağı aşağı kaydırırsam da arda yukarı gidiyor. Nasıl düzeltebilirm?
Çözüm YusuffAli 9 Haziran 2022 VONİA dedi: Faremde scroll tuşunu yukarı kaydırırsam arada aşağı aşağı kaydırırsam da arda yukarı gidiyor. Nasıl düzeltebilirm? Genişletmek için tıkla... İçine toz girmiş olabilir ben kürdanla dikkatlice tekerin olduğu kısımdaki tozları çıkardım düzeldi bir deneyebilirsiniz.
VONİA dedi: Faremde scroll tuşunu yukarı kaydırırsam arada aşağı aşağı kaydırırsam da arda yukarı gidiyor. Nasıl düzeltebilirm? Genişletmek için tıkla... İçine toz girmiş olabilir ben kürdanla dikkatlice tekerin olduğu kısımdaki tozları çıkardım düzeldi bir deneyebilirsiniz.
Kaanowski Decapat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2025 #61 İçine üfleyin benimki öyle düzeldi. Artı 0 Eksi
Ahmet Yılmaz07 Centipat Katılım 7 Temmuz 2024 Mesajlar 132 Çözümler 2 Dün 05:47 #62 Çok şaşırdım şu an yıllardır bu sorunla kullanıyordum fareyi ve üfleyince düzeldi tam da yeni mouse almak üzereydim. Artı 0 Eksi
Çok şaşırdım şu an yıllardır bu sorunla kullanıyordum fareyi ve üfleyince düzeldi tam da yeni mouse almak üzereydim.