ICE V2 Dot skatez öneririm. 40 adet çıkıyor içinden, bir kullanımda 6 civarı yeterli oluyor genelde. Bu sayede sizi götürür baya.Mouse olarak VXE R1 Pro kullanıyorum. Skatezlerin eskidigini düsünmeye başladım. Wraith'ten bazı skatelere baktım 250 gibi bir fiyatları var. Hangisini önerirsiniz?
Mouse olarak VXE R1 Pro kullanıyorum. Skatezlerin eskidigini düsünmeye başladım. Wraith'ten bazı skatelere baktım 250 gibi bir fiyatları var. Hangisini önerirsiniz?
skatezleri takma hakkında bi bilginiz var mı hocam sensorun oldugu yerdekiler sökülmüyor galibaICE V2 Dot skatez öneririm. 40 adet çıkıyor içinden, bir kullanımda 6 civarı yeterli oluyor genelde. Bu sayede sizi götürür baya.
![]()
ESPTiger ICE V2 Mouse Skates
Bu ürün, yüksek saflıkta PTFE malzemeden üretilmiş olup, pürüzsüz ve düz bir yüzeye sahiptir. 2.5D kavisli kenar tasarımı, yüzeyi aşınmalara karşı korur. Anti-collapse dolgu malzemesi, daha iyi bir destek sağlar. Ayrıca, 3M yapışkan kullanılarak ürünün yerinden kayması veya çıkması önlenmiştir...wraithesports.com
Sensörün etrafındakini sökmeye çok gerek yok hocam. Kalan kısımları da altına makas ucu, bıçak ucu gibi ince herhangi bir şey sokarak çıkarabilirsin. Onları söktükten sonra paketin içinden gelen mendille veya herhangi bir ıslak mendille skatezleri söktüğün yüzeyi iyice sil ve kurut. Sonra da dot skatezleri kullan, tavsiyem şu şekilde yerleştirebilirsin.skatezleri takma hakkında bi bilginiz var mı hocam sensorun oldugu yerdekiler sökülmüyor galiba
sağolun peki obsidyen ile bunun arasında cok fark var mıdır?Sensörün etrafındakini sökmeye çok gerek yok hocam. Kalan kısımları da altına makas ucu, bıçak ucu gibi ince herhangi bir şey sokarak çıkarabilirsin. Onları söktükten sonra paketin içinden gelen mendille veya herhangi bir ıslak mendille skatezleri söktüğün yüzeyi iyice sil ve kurut. Sonra da dot skatezleri kullan, tavsiyem şu şekilde yerleştirebilirsin.
Eki Görüntüle 2507821
Obsidyenin markasına göre değişir ama genel olarak obsidyenler biraz daha dayanıklı, sert ve kontrollü oluyor.sağolun peki obsidyen ile bunun arasında cok fark var mıdır?
Sağ olun peki obsidyen ile bunun arasında cok fark var mıdır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.