Mouse skatez önerisi

demjr

Femtopat
Daha fazla  
Mouse skatez alacağım fakat bu ikisi arasında kararsız kaldım.

Diğeri ise bu.

Sizce hangisini almalıyım?

Hocam mouse pad bilgisi vermeniz daha iyi öneriler verilmesine yardımcı olur, speed mi control mü hybrid mi kullanıyorsunuz?

Mouse markanız nedir?

Wraith'in skatesleri kontrol tarzında ne hızlı ne yavaş tam dengeli, biraz hızlı olsun derseniz attığınız Obsidian skatesi alabilirsiniz.

Wraith'in skatesleri kontrol tarzında ne hızlı ne yavaş tam dengeli, biraz hızlı olsun derseniz attığınız Obsidian skatesi alabilirsiniz.

Hocam siz hangisini tercih edersiniz acaba.

Jade olanını almıştım ama stoklar da kalmamış, meteorite var diğer seçenek olarak ancak o da çok hızlı olduğu söyleniyor, mouse padinizi göz önünde bulundurarak Obsidian skatesi tercih etmenizi öneririm, skatesler her mouse padde aynı tepkiyi göstermezler, farklılıkları olacaktır.

Hocam üsttekini aldım geçenlerde bende v6 alacağım için bi ön hazırlık olsun dedim viper mini me taktım inanılmaz güzel birşey hemen almalısın şu ana kadar boşuna o skatezlerle uğraşmışım dehşet başarılı 40x çıkıyor içinden zaten 1 kez alsan 10yıl götürür.

Teşekkürler hocam.

Çok teşekkürler hocam alıyorum.

Hocam merhaba skatezler baba ulaştı fakat nasıl takmam gerektiğini bilmiyorum. Mouse nin altında bulunan kendi skatezlerini sökmez gerekiyor mu? Çünkü daha sıfır skatezler. Eğer sökmeden takabiliyorsam çok iyi olur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…