yareyare Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar merhaba, ben mouse skatezlerimi bazen tisortumle veya peceteyle siliyorum acaba benim bu hareketim yüzünden skatezlerin kaymasında bir fark falan olur mu?
Arkadaşlar merhaba, ben mouse skatezlerimi bazen tisortumle veya peceteyle siliyorum acaba benim bu hareketim yüzünden skatezlerin kaymasında bir fark falan olur mu?
Q ququwi Centipat Katılım 9 Ekim 2023 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #2 Skatezleri temizlemeye gerek yok ki.
yareyare Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #3 ququwi dedi: Skatezleri temizlemeye gerek yok ki. Genişletmek için tıkla... Evet pek gerek yok ama ben oyle tozlu gorunce siliyorum acaba bir etkisi olur mu skatezlere?
ququwi dedi: Skatezleri temizlemeye gerek yok ki. Genişletmek için tıkla... Evet pek gerek yok ama ben oyle tozlu gorunce siliyorum acaba bir etkisi olur mu skatezlere?
Kaiselk Decapat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 614 Çözümler 3 Yer Kocaeli / İzmit Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Intel Core i7-11370H 3.30 GHz Ekran Kartı: Geforce GTX 1650 4GB RAM: 8GB SSD: 512GB Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #4 yareyare dedi: Evet pek gerek yok ama ben oyle tozlu gorunce siliyorum acaba bir etkisi olur mu skatezlere? Genişletmek için tıkla... Ben mouse'un üst kısmını veya sağını solunu silerken mendille skateze değmişimdir, şu ana kadar bir problem yaşamadım hocam.
yareyare dedi: Evet pek gerek yok ama ben oyle tozlu gorunce siliyorum acaba bir etkisi olur mu skatezlere? Genişletmek için tıkla... Ben mouse'un üst kısmını veya sağını solunu silerken mendille skateze değmişimdir, şu ana kadar bir problem yaşamadım hocam.
yareyare Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #5 Anladim hocam, baska kisilerin yorumlarınıda bekliyorum.