Recep Efe Hectopat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 48 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12400f RX 6600 16 GB 3200 MHz Prime H610M 512GB M2 Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #11 Movansha dedi: Eki Görüntüle 2411728 Genişletmek için tıkla... Ayarlar böyle zaten ama yine de yapıyor. To The Skies dedi: Garantiye gönder eğer garantisi bitmişse switchi lehimle çıkar ve başka switch tak. Genişletmek için tıkla... Garantisi var fakat uğraşmak istemiyorum ama mecbur sanırım.
Movansha dedi: Eki Görüntüle 2411728 Genişletmek için tıkla... Ayarlar böyle zaten ama yine de yapıyor. To The Skies dedi: Garantiye gönder eğer garantisi bitmişse switchi lehimle çıkar ve başka switch tak. Genişletmek için tıkla... Garantisi var fakat uğraşmak istemiyorum ama mecbur sanırım.
To The Skies Centipat Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 1.466 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #12 Recep Efe dedi: Ayarlar böyle zaten ama yine de yapıyor. Garantisi var fakat uğraşmak istemiyorum ama mecbur sanırım. Genişletmek için tıkla... Neden hocam? Size sıfır ürün göndericekler muhtemelen o süreç içerisinde idarelik mouse kullan.
Recep Efe dedi: Ayarlar böyle zaten ama yine de yapıyor. Garantisi var fakat uğraşmak istemiyorum ama mecbur sanırım. Genişletmek için tıkla... Neden hocam? Size sıfır ürün göndericekler muhtemelen o süreç içerisinde idarelik mouse kullan.
Yürüyen HLTV Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 1.379 Makaleler 1 Çözümler 26 30 Ocak 2025 #13 Recep Efe dedi: Ayarlar böyle zaten ama yine de yapıyor. Garantisi var fakat uğraşmak istemiyorum ama mecbur sanırım. Genişletmek için tıkla... Uğraşmanız gerek. Denedikleriniz işe yaramamış. Switch değişecek muhtemelen.
Recep Efe dedi: Ayarlar böyle zaten ama yine de yapıyor. Garantisi var fakat uğraşmak istemiyorum ama mecbur sanırım. Genişletmek için tıkla... Uğraşmanız gerek. Denedikleriniz işe yaramamış. Switch değişecek muhtemelen.
Recep Efe Hectopat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 48 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12400f RX 6600 16 GB 3200 MHz Prime H610M 512GB M2 Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #14 Yürüyen HLTV dedi: Uğraşmanız gerek. Denedikleriniz işe yaramamış. Switch değişecek muhtemelen. Genişletmek için tıkla... To The Skies dedi: Neden hocam? Size sıfır ürün gönderecekler muhtemelen o süreç içerisinde idarelik mouse kullan. Genişletmek için tıkla... Fareye çok sert davrandım ondan olmuş olabilir mi?
Yürüyen HLTV dedi: Uğraşmanız gerek. Denedikleriniz işe yaramamış. Switch değişecek muhtemelen. Genişletmek için tıkla... To The Skies dedi: Neden hocam? Size sıfır ürün gönderecekler muhtemelen o süreç içerisinde idarelik mouse kullan. Genişletmek için tıkla... Fareye çok sert davrandım ondan olmuş olabilir mi?
Yürüyen HLTV Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 1.379 Makaleler 1 Çözümler 26 30 Ocak 2025 #15 Recep Efe dedi: Fareye çok sert davrandım ondan olmuş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir. Kesin bir şey söylemek yanlış olur.
Recep Efe dedi: Fareye çok sert davrandım ondan olmuş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir. Kesin bir şey söylemek yanlış olur.