P pusat57 Ziyaretçi 17 Nisan 2014 #1 Mouse'n tekerlek tuşu ile mesela sayfanın aşağısına inerken sayfa hem iniyor hemde çıkıyor. Yani tekerleği çevirince 2 kere inse 1 kere tekrar yukarı çıkarıyor. Neden böyle oluyor? Ayarı var mı?
Mouse'n tekerlek tuşu ile mesela sayfanın aşağısına inerken sayfa hem iniyor hemde çıkıyor. Yani tekerleği çevirince 2 kere inse 1 kere tekrar yukarı çıkarıyor. Neden böyle oluyor? Ayarı var mı?
B Berk Özarslan Hectopat Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 90 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Nisan 2014 #11 Kızıl Elma dedi: 1 TL'ye mouse mu? Genişletmek için tıkla... Evet 5 tane sipariş verecektim adiler tek seferde 1 tane alınabiliyor dediler web'den. Ne anladık bu işten Artı 0 Eksi
Kızıl Elma dedi: 1 TL'ye mouse mu? Genişletmek için tıkla... Evet 5 tane sipariş verecektim adiler tek seferde 1 tane alınabiliyor dediler web'den. Ne anladık bu işten
B Berk Özarslan Hectopat Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 90 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Nisan 2014 #12 Silinen üye dedi: Ya evet vardı. Ama ben zaten yeni aldım sayılır. Aynı marka zaten FRİSBY. Ben 36 TL'ye almıştım. Genişletmek için tıkla... Logitech alsaydınız. O kadar para vermişsiniz madem. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Ya evet vardı. Ama ben zaten yeni aldım sayılır. Aynı marka zaten FRİSBY. Ben 36 TL'ye almıştım. Genişletmek için tıkla... Logitech alsaydınız. O kadar para vermişsiniz madem.
KS KS P pusat57 Ziyaretçi 17 Nisan 2014 #13 Berk Özarslan dedi: Logitech alsaydınız. O kadar para vermişsiniz madem. Genişletmek için tıkla... Görünüş olarak çok hoşuma gitti ve yanında iyi bir mouse pad'de verdiler. Artı 0 Eksi
Berk Özarslan dedi: Logitech alsaydınız. O kadar para vermişsiniz madem. Genişletmek için tıkla... Görünüş olarak çok hoşuma gitti ve yanında iyi bir mouse pad'de verdiler.