TomyrisV Picopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 25 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #1 Ne zaman oyuna girsem aniden aim almam gereken bir yer olunca takılıyor, sonra geri geliyor. Bunun çözümünü bilen varsa yardımcı olabilirse sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Kasım 2020
Ne zaman oyuna girsem aniden aim almam gereken bir yer olunca takılıyor, sonra geri geliyor. Bunun çözümünü bilen varsa yardımcı olabilirse sevinirim.
alyhisa Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.026 Makaleler 2 Çözümler 8 27 Kasım 2020 #2 Mouse ne?
metehnyildz Picopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 198 Yer Sihirdar Vadisi Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #3 alyhisa dedi: Mouse ne? Genişletmek için tıkla... Hocam konulara troll yorum atmanızdaki amaç ne , çok merak ettim?
alyhisa dedi: Mouse ne? Genişletmek için tıkla... Hocam konulara troll yorum atmanızdaki amaç ne , çok merak ettim?
alyhisa Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.026 Makaleler 2 Çözümler 8 27 Kasım 2020 #4 metehnyildz dedi: Hocam konulara troll yorum atmanızdaki amaç ne, çok merak ettim? Genişletmek için tıkla... Hocam ergen ergen trip atıp boş yapmanızın amacı ne yardımcı olmaya çalışıyorum? Markasını söylemeyecekseniz uğraşmayım bende.
metehnyildz dedi: Hocam konulara troll yorum atmanızdaki amaç ne, çok merak ettim? Genişletmek için tıkla... Hocam ergen ergen trip atıp boş yapmanızın amacı ne yardımcı olmaya çalışıyorum? Markasını söylemeyecekseniz uğraşmayım bende.
metehnyildz Picopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 198 Yer Sihirdar Vadisi Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #5 alyhisa dedi: Hocam ergen ergen trip atıp boş yapmanızın amacı ne yardımcı olmaya çalışıyorum? Markasını söylemeyecekseniz uğraşmayım bende. Genişletmek için tıkla... Pardon hocam ben Mouse'nin anlamını bilmediğinizi sanıp o yüzden sorduğunuzu düşünmüştüm kusura bakmayın . Bu aralar troll konu açan çok , o yüzden sizi de onlardan sandım affola.
alyhisa dedi: Hocam ergen ergen trip atıp boş yapmanızın amacı ne yardımcı olmaya çalışıyorum? Markasını söylemeyecekseniz uğraşmayım bende. Genişletmek için tıkla... Pardon hocam ben Mouse'nin anlamını bilmediğinizi sanıp o yüzden sorduğunuzu düşünmüştüm kusura bakmayın . Bu aralar troll konu açan çok , o yüzden sizi de onlardan sandım affola.
TomyrisV Picopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 25 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #6 alyhisa dedi: Mouse ne? Genişletmek için tıkla... rampage ama tam modelini bilmiyorum