kirpyzz Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 245 Daha fazla Sistem Özellikleri gtx 1650 super i3 9100f 8 gb falan filan Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #1 Arkadaşlar yeni mouse aldım. Farem geldiğinde direkt takıp driveri indirip kullanabilir miyim? Yoksa eski faremin kötü bir driveri var, onu silmem gerekir mi?
Arkadaşlar yeni mouse aldım. Farem geldiğinde direkt takıp driveri indirip kullanabilir miyim? Yoksa eski faremin kötü bir driveri var, onu silmem gerekir mi?
KupadeArjantin Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 635 Makaleler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 3050┃8 GB Ram┃İntel İ5-11400H┃512 GB SSD┃Windows 10 Pro┃ Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #2 Driver ı silmene gerek yok fakat sil boş yer kaplamasın karışmasın zaten 2 sinin driver farklı olduğu için sıkıntı yaratmaz.
Driver ı silmene gerek yok fakat sil boş yer kaplamasın karışmasın zaten 2 sinin driver farklı olduğu için sıkıntı yaratmaz.
kirpyzz Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 245 Daha fazla Sistem Özellikleri gtx 1650 super i3 9100f 8 gb falan filan Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #3 KupadeArjantin dedi: Driver ı silmene gerek yok fakat sil boş yer kaplamasın karışmasın zaten 2 sinin driver farklı olduğu için sıkıntı yaratmaz. Genişletmek için tıkla... Tek onu soriyim dedim ekran kartında silmek gerekiyorya
KupadeArjantin dedi: Driver ı silmene gerek yok fakat sil boş yer kaplamasın karışmasın zaten 2 sinin driver farklı olduğu için sıkıntı yaratmaz. Genişletmek için tıkla... Tek onu soriyim dedim ekran kartında silmek gerekiyorya
KupadeArjantin Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 635 Makaleler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 3050┃8 GB Ram┃İntel İ5-11400H┃512 GB SSD┃Windows 10 Pro┃ Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #4 kirpyzz dedi: Tek onu soriyim dedim ekran kartında silmek gerekiyorya Genişletmek için tıkla... Yok hocam ekran kartı gibi değil bir sorun yaratmaz.
kirpyzz dedi: Tek onu soriyim dedim ekran kartında silmek gerekiyorya Genişletmek için tıkla... Yok hocam ekran kartı gibi değil bir sorun yaratmaz.
Kasa Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 1.091 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #5 kirpyzz dedi: Tek onu soriyim dedim ekran kartında silmek gerekiyorya Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücüsü silinmemeli. Çevre birimlerinin sürücüsünü silebilirsin.
kirpyzz dedi: Tek onu soriyim dedim ekran kartında silmek gerekiyorya Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücüsü silinmemeli. Çevre birimlerinin sürücüsünü silebilirsin.
kirpyzz Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 245 Daha fazla Sistem Özellikleri gtx 1650 super i3 9100f 8 gb falan filan Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #6 Kasa dedi: Ekran kartı sürücüsü silinmemeli. Çevre birimlerinin sürücüsünü silebilirsin. Genişletmek için tıkla... hayır yani yeni bir ekran kartı aldığında sorun yaratıyormuş
Kasa dedi: Ekran kartı sürücüsü silinmemeli. Çevre birimlerinin sürücüsünü silebilirsin. Genişletmek için tıkla... hayır yani yeni bir ekran kartı aldığında sorun yaratıyormuş
Kasa Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 1.091 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #7 kirpyzz dedi: hayır yani yeni bir ekran kartı aldığında sorun yaratıyormuş Genişletmek için tıkla... Ekran kartını değiştirceksen eskisinin sürücüsünü kaldırabilirsin. Bir farenin sürücüsünün öbür fareyi etkileyeceğini sanmam.
kirpyzz dedi: hayır yani yeni bir ekran kartı aldığında sorun yaratıyormuş Genişletmek için tıkla... Ekran kartını değiştirceksen eskisinin sürücüsünü kaldırabilirsin. Bir farenin sürücüsünün öbür fareyi etkileyeceğini sanmam.