Mouse switchleri her mouse ile uyumlu mudur?

flaxiuS

Kilopat
Daha fazla  
Mouse çift tıklama yapmaya başladığı için switchleri değiştirmeyi düşünüyorum. Sorum başlıktaki gibi, eğer uyumluysa aşağıdaki switchleri almayı düşünüyorum.

Ayrıca bu site güvenilir mi?

Switchlerin boyu genelde benzer oluyor ama mouse'una da bakmak lazım tabi. Ben Mamba Wireless için Kailh 8.0 alıp takmıştım. Sadece sağ switch'e denk gelen plastiğin ucuna ufak bir tamir bandı yapıştırdım. O şekil tam oturmuştu mesela.

Kullandığım mouse Trust GXT 180. Şu an içini açıp bakmadım fakat içinde switch olarak Huano Black Shell Pink Dot varmış.
Ayrıca bu switchleri değiştirirsem yeni bir skatez gerekir mi çünkü vidaları skatezin altında.

Skatezi çıkardıktan sonra bir tuhaf oluyorlar genelde. Çok iyi çıkarabilirseniz sıkıntı olmaz ama bence değişilse iyi olur.

Uyumlu. Site güvenilir. Fakat kendiniz değiştirebilecek misiniz? Lehim tecrübeniz var mı? Ayrıca size Blue Shell Pink Dot öneririm.

Ayrıca bu Switch'leri değiştirirsem yeni bir skatez gerekir mi çünkü vidaları skatezin altında.

Skatezlerin yapışkanını saç kurutma makinesi ile eritip dikkatli şekilde çıkarırsanız aynısını tekrar takarsınız. Çıkarırken katlamamaya dikkat etmelisiniz.

Tavsiyelerinizi değerlendirdim ve Huano Blue Shell Pink Dot aldım. Switchleri değiştirdim. Çift tıklama testi yaptım. Şu an sorunsuz çalışıyor.

Tavsiyeleriniz için teşekkürler. @Roverandom @Xantern

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…