PuMaT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2017 Mesajlar 4.498 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye 17 Ekim 2020 #1 Merhaba, mousemın imleci önceden ara sıra donuyordu ve sonra geri geliyordu. Artık takılarak ilerliyor. Not: Başka PC'de takılmıyor. Driverler güncel. Windows güncel değil. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ekim 2020
Merhaba, mousemın imleci önceden ara sıra donuyordu ve sonra geri geliyordu. Artık takılarak ilerliyor. Not: Başka PC'de takılmıyor. Driverler güncel. Windows güncel değil.
Çözüm PuMaT 17 Ekim 2020 Furkang7 dedi: Ya USB girişinde sorun, ya da RAM'larda arıza muhtemelen. RAM'leri iyi oturtun. Genişletmek için tıkla... Laptop kullanıyorum. 344908 dedi: İmleç ardı ardına mı geliyor, yoksa bir yerden bir yere ışınlanır gibi mi? Genişletmek için tıkla... Işınlanır gibi geliyor. Kaliteli bir mousepad aldım sorun düzeldi.
Furkang7 dedi: Ya USB girişinde sorun, ya da RAM'larda arıza muhtemelen. RAM'leri iyi oturtun. Genişletmek için tıkla... Laptop kullanıyorum. 344908 dedi: İmleç ardı ardına mı geliyor, yoksa bir yerden bir yere ışınlanır gibi mi? Genişletmek için tıkla... Işınlanır gibi geliyor. Kaliteli bir mousepad aldım sorun düzeldi.
344908 Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 142 17 Ekim 2020 #2 İmleç ardı ardına mı geliyor, yoksa bir yerden bir yere ışınlanır gibi mi? Artı 0 Eksi
Furkang7 Centipat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 154 Yer Ankara Gölbaşı Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2020 #3 Ya USB girişinde sorun, ya da RAM'larda arıza muhtemelen. RAM'leri İyi oturtun. Artı 0 Eksi
KS KS PuMaT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2017 Mesajlar 4.498 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye 17 Ekim 2020 #4 Furkang7 dedi: Ya USB girişinde sorun, ya da RAM'larda arıza muhtemelen. RAM'leri iyi oturtun. Genişletmek için tıkla... Laptop kullanıyorum. 344908 dedi: İmleç ardı ardına mı geliyor, yoksa bir yerden bir yere ışınlanır gibi mi? Genişletmek için tıkla... Işınlanır gibi geliyor. Kaliteli bir mousepad aldım sorun düzeldi. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ekim 2020 Artı 0 Eksi Çözüm
Furkang7 dedi: Ya USB girişinde sorun, ya da RAM'larda arıza muhtemelen. RAM'leri iyi oturtun. Genişletmek için tıkla... Laptop kullanıyorum. 344908 dedi: İmleç ardı ardına mı geliyor, yoksa bir yerden bir yere ışınlanır gibi mi? Genişletmek için tıkla... Işınlanır gibi geliyor. Kaliteli bir mousepad aldım sorun düzeldi.
Ryse Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 22 Nisan 2015 Mesajlar 2.228 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2022 #5 344908 dedi: İmleç ardı ardına mı geliyor, yoksa bir yerden bir yere ışınlanır gibi mi? Genişletmek için tıkla... Işınlanır gibi? Ryse dedi: Işınlanır gibi? Genişletmek için tıkla... Işınlanır gibi olunca çözümü ne? Son düzenleme: 16 Ağustos 2022 Artı 0 Eksi
344908 dedi: İmleç ardı ardına mı geliyor, yoksa bir yerden bir yere ışınlanır gibi mi? Genişletmek için tıkla... Işınlanır gibi? Ryse dedi: Işınlanır gibi? Genişletmek için tıkla... Işınlanır gibi olunca çözümü ne?