Mouse takılma ve gecikme sorunu

ronixd

Centipat
Kullandığım kablosuz mouse çalışır durumda fakat bilgisayarda kullanırken, örneğin Instagram'ı açınca donuyor mouse ama ışığı vs yanıyor daha sonra arkadaki uygulamaları kapatınca fareyi tak çıkar yapıyorum çalışmaya başlıyor. 2 farklı kablosuz farede denedim aynı oluyor. Bir ayar mı yapılması gerekiyor, sorun nedir? Mouse'nin şarjı Full'ken de denedim yine sonuç aynı oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullandığım kablosuz mouse çalışır durumda fakat bilgisayarda kullanırken, örneğin Instagram'ı açınca donuyor mouse ama ışığı vs yanıyor daha sonra arkadaki uygulamaları kapatınca fareyi tak çıkar yapıyorum çalışmaya başlıyor. 2 farklı kablosuz farede denedim aynı oluyor. Bir ayar mı yapılması gerekiyor, sorun nedir? Mouse'nin şarjı Full'ken de denedim yine sonuç aynı oluyor.

USB'ye gelen voltaj ile alakalı hocam farelerde sorun yok

USB portu değiştirmeyi deneyebilirsin ya da bilgisayarında, mousun eskiyse mousunda sıkıntı olur.

Hocam bilgisayarda bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum kablolu mouse takınca sorunsuz çalışıyor bu USB'li farede çalışıyor fakat Microsoft mağazasının uygulamalarını veya herhangi bir uyg. Açınca mouse ekranda kalıyor arkadaki uygulamaları kapatıp USB'den tak çıkar yapıyorum çalışıyor mouse.

Kardeşim ben o sorunu şöyle çözdüm pili çıkardım pili oturttuğum yuvaya peçete katladım pili oturttum üstten kapağını da oturtunca arada pil sıkışıyor ya sabit kalıyor. Ondan sonra duvardan duvara da atsan takılmalar olmuyor hareket halinde pil sallanıyor büyük ihtimalle farede arıza yoksa o şekilde düzeliyor abi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı