N newoe16 Decapat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #1 Mouseyi takınca USB aygıtı tanımadi diyor tüm videoları izleyip yaptım ama yine aynı mouse sağlam bozuk değil.
Mouseyi takınca USB aygıtı tanımadi diyor tüm videoları izleyip yaptım ama yine aynı mouse sağlam bozuk değil.
XqLaxyy Decapat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 258 28 Ağustos 2023 #2 newoe16 dedi: Mouseyi takınca USB aygıtı tanımadi diyor tüm videoları izleyip yaptım ama yine aynı mouse sağlam bozuk değil. Genişletmek için tıkla... Başka bir fareyle denediniz mi? USB soketi bozuk olabilir. Artı 0 Eksi
newoe16 dedi: Mouseyi takınca USB aygıtı tanımadi diyor tüm videoları izleyip yaptım ama yine aynı mouse sağlam bozuk değil. Genişletmek için tıkla... Başka bir fareyle denediniz mi? USB soketi bozuk olabilir.
lyforeid Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 2.720 Makaleler 1 Çözümler 13 28 Ağustos 2023 #3 Farklı bir USB portuna takmayı denediniz mi? Farklı bir Mouse takıp aynı hata var mı diye test ettiniz mi? Mouse'un kablosunu kurcalamayı denediniz mi? Bilgisayarı yeniden başlatmayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
Farklı bir USB portuna takmayı denediniz mi? Farklı bir Mouse takıp aynı hata var mı diye test ettiniz mi? Mouse'un kablosunu kurcalamayı denediniz mi? Bilgisayarı yeniden başlatmayı denediniz mi?
KS KS N newoe16 Decapat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #4 XqLaxyy dedi: Başka bir fareyle denediniz mi? USB soketi bozuk olabilir. Genişletmek için tıkla... Başka fare yok maalesef Artı 0 Eksi
XqLaxyy dedi: Başka bir fareyle denediniz mi? USB soketi bozuk olabilir. Genişletmek için tıkla... Başka fare yok maalesef
eneshamdiustundag Decapat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 192 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #5 sürücüleri güncelle Artı 0 Eksi
XqLaxyy Decapat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 258 28 Ağustos 2023 #6 newoe16 dedi: Başka fare yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Denemeden bilemezsiniz hocam ya USB port bozuk ya da fare bozuk. Artı 0 Eksi
newoe16 dedi: Başka fare yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Denemeden bilemezsiniz hocam ya USB port bozuk ya da fare bozuk.
KS KS N newoe16 Decapat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #7 XqLaxyy dedi: Denemeden bilemezsiniz hocam ya USB port bozuk ya da fare bozuk. Genişletmek için tıkla... Hocam şarj usbsini taktım sıkıntı yoktu o zaman fare sıkıntılı eneshamdiustundag dedi: sürücüleri güncelle Genişletmek için tıkla... 500 kere yaptım Artı 0 Eksi
XqLaxyy dedi: Denemeden bilemezsiniz hocam ya USB port bozuk ya da fare bozuk. Genişletmek için tıkla... Hocam şarj usbsini taktım sıkıntı yoktu o zaman fare sıkıntılı eneshamdiustundag dedi: sürücüleri güncelle Genişletmek için tıkla... 500 kere yaptım