M Mert0011 Decapat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 501 Çözümler 1 23 Temmuz 2025 #1 Merhaba. Pro X Superlight 2 DeX cihazım var bağlantı sorunları yaşıyorum faturam yok ürün 2025'te alındı nereye ücretiyle yaptırabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2025
Merhaba. Pro X Superlight 2 DeX cihazım var bağlantı sorunları yaşıyorum faturam yok ürün 2025'te alındı nereye ücretiyle yaptırabilirim?
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.189 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Temmuz 2025 #2 Mert0011 dedi: Merhaba. Pro X Superlight 2 DeX cihazım var bağlantı sorunları yaşıyorum faturam yok ürün 2025'te alındı nereye ücretiyle yaptırabilirim? Genişletmek için tıkla... Matrixcustoms yapıyor. ARIZALI MOUSE ONARIM PAKETİ Arızalı mouse'unuzun çift tıklama, tıklamama, scroll tekerleği arızası, sıvı teması, soket arızası, kırık click plastiği, batarya arızası, kablo temassızlığı vb. gibi durumların onarım (tamir) hizmetini vermekteyiz. matfixcustoms.com
Mert0011 dedi: Merhaba. Pro X Superlight 2 DeX cihazım var bağlantı sorunları yaşıyorum faturam yok ürün 2025'te alındı nereye ücretiyle yaptırabilirim? Genişletmek için tıkla... Matrixcustoms yapıyor. ARIZALI MOUSE ONARIM PAKETİ Arızalı mouse'unuzun çift tıklama, tıklamama, scroll tekerleği arızası, sıvı teması, soket arızası, kırık click plastiği, batarya arızası, kablo temassızlığı vb. gibi durumların onarım (tamir) hizmetini vermekteyiz. matfixcustoms.com