Mouse tavsiyesi

kötülemeye çalışmayın
Kötüye kötü demek suç olmuş.
Bakın birincisi yorum yaparken başkalarının fikirlerine saygı duyun
Burada hakaret edip dalga geçmesini de bilirim, bu fiyata alınmayacak saçma ve eski bir fare.
bilmediğini bir ürün hakkında yorum yapmak cahilliği gösterir
Bilmediğin bir ürünü araştırıp ne idüğünü anlamak zekayı gösterir.
ayrıca dandik dediğiniz farenin şu andaki fiyatı 8 küsur bin TL sizinkiler maksimum 1000 TL ne akla hizmet bunu söyleyebiliyorsunuz?
Serbest piyasa.

1800 TL'ye braided ve 4 yıllık mouse. Safe shape falan olsa tamam derim ama o da yok. Double Click sorunu da vardı zaten, eski batchlerdedir diyorum belki ama olsa ne olur olmasa da. Bu fiyata yeni, paracord kablolu, ekstra switch bulunduran güzel bir küçük ergo fareyi 750 TL'ye alabiliyorsunuz.

Sizin fikrinize göre kötü benim fikrime göre iyi çünkü ben kullanıcıyım siz yorumcusunuz kişi sorunsuz bir fare istiyor eh bende 4 yıldır deneyimlediğim bir sorun yaşamadığım bir ürün tavsiye ediyorum hepsini denediniz mi de bunun kötü olduğunu savunuyorsunuz neyse kimseye bir şey kanıtlamaya gerek yok sizin fikriniz öyle ise öyle kalsın.

Bu arada deneyim her zaman daha iyidir siz araştırarak ancak size gösterilen şeyleri öğrenebilirsiniz deneyim ise size ne yapabileceğinin kesin cevabını verir.

Benim fikrime göre kötü değil, teknik özelliklerine göre kötü. Bazı şeylerin kullanıcısı olmaya gerek yok.
Ha diyelim kullanıcı olmak bu kadar önemli, ben de ROG Keris kullanıcısıyım arkadaş. Daha iyi diyorum, ne diyebilirsin ki bunun karşısında?
neyse kimseye bir şey kanıtlamaya gerek yok sizin fikriniz öyle ise öyle kalsın.
Bir şey kanıtlamaya çalıştığım yok. Sadece birilerinin saçma bir farenin kullanılmışına para saçmasını engellemeye çalışıyorum.
Bu arada deneyim her zaman daha iyidir siz araştırarak ancak size gösterilen şeyleri öğrenebilirsiniz deneyim ise size ne yapabileceğinin kesin cevabını verir.
Tamam.

Kağıt üzerinde Rog Keris daha iyi ve 0 olarak alınabiliyor. 2.el en az 1 - 2 yıl kullanılmış mouse a 600 - 700 civarı vermektense Keris almak daha mantıklı.

Teknik özellik mi ? Pardon ama 12000 dpi ve 1ms tepki süresi ayrıca perRgb neye göre kötü onu anlayamadım kaldı ki bu cihaz 400 500 TL öyle 800 falan değil. Ayrıca keris daha iyi diyebilmeniz için 2 sinide denemiş olmanız lazım ki farkı göre bilin neyse boşu boşuna münakaşaya girmeyelim siz haklısınızdır muhtemelen iyi forumlar.

Değil zaten o fiyat etmez.

Verilere bakmaya o kadar üşenen insanlar var ki 1 ms ve 12000 DPI'ı artı olarak görüyor.

Wireless demişsin, Wireless olanları 800'den başlıyor. Hoş, 400 500TL bile fazla ama o kısmı geçtim. DPI hiçbir şey ifade etmez, diyelim etti ROG Keris 16000 DPI. 1ms tepki süresini gözünüzle ölçtüğünüzü sanmıyorum, fare de 1ms falan değil. Buyrunuz, kanıt.

Hissedilir sınırda kalan bir fare. Çok kötü diyemem, eyvallah fakat bu paraya kabul edilir bir şey değil.
Siz de ikisini denemeden G403'ün bir daha fareye ihtiyaç bırakmayacak, çılgın bir fare olduğunu savunuyorsunuz. Kendinizle çelişmeseniz bari.

siz haklısınızdır muhtemelen iyi forumlar.
Evet ben haklıyım.

Verilere bakmaya o kadar üşenen insanlar var ki 1 ms ve 12000 DPI'ı artı olarak görüyor.
Aslında uzatmak istemiyorum ama 3 - 4 yıllık bir fare için 12000dpi 1ms perRgb gibi özellikler günümüz şartlarında bile yeterli bunu anlatmaya çalışıyorum ayrıca malzeme kalitesi beni hiç üzmedi bunu da ekliyorum bu yüzden cevap veriyorum yoksa çok umurum da değil farenin ne olduğu yada neler yapabildiği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…