S Sqwrax Decapat Katılım 28 Temmuz 2023 Mesajlar 69 10 Eylül 2023 #1 Mouse tekerini aşağı kaydırdığımda biraz yukarı, yukarı kaydırığımda biraz aşağı kayıyor, ( şunun gibi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ) Fareyi sökmeden nasıl çözebilirim bunu?
Mouse tekerini aşağı kaydırdığımda biraz yukarı, yukarı kaydırığımda biraz aşağı kayıyor, ( şunun gibi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ) Fareyi sökmeden nasıl çözebilirim bunu?
KEROXEA Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.167 Makaleler 8 Çözümler 60 Yer Paradis 10 Eylül 2023 #2 Mouse tekeri bozulmuş olabilir.
I.Catalyildiz Kilopat Katılım 30 Nisan 2017 Mesajlar 303 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 10 Eylül 2023 #3 Kullandığınız mouse nedir? Mouse ayarlarına bağlı olarak tekerleği ters çevir seçeneği aktif olabilir.
Kullandığınız mouse nedir? Mouse ayarlarına bağlı olarak tekerleği ters çevir seçeneği aktif olabilir.
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.471 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #4 Sqwrax dedi: Fareyi sökmeden nasıl çözebilirim bunu? Genişletmek için tıkla... Tekerleğin arasına üfle. Bu arada fare razer Essential mi?
Sqwrax dedi: Fareyi sökmeden nasıl çözebilirim bunu? Genişletmek için tıkla... Tekerleğin arasına üfle. Bu arada fare razer Essential mi?
Commanjettere Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 192 10 Eylül 2023 #5 Superlight ta başıma gelmişti bu durum. Teknik servise gönderip sıfır cihazla değişim sağlamışlardı. Fareyi sökmeden yapma şansın yoktur diye düşünüyorum.
Superlight ta başıma gelmişti bu durum. Teknik servise gönderip sıfır cihazla değişim sağlamışlardı. Fareyi sökmeden yapma şansın yoktur diye düşünüyorum.
S Sqwrax Decapat Katılım 28 Temmuz 2023 Mesajlar 69 14 Eylül 2023 #6 I.Catalyildiz dedi: Kullandığınız mouse nedir? Mouse ayarlarına bağlı olarak tekerleği ters çevir seçeneği aktif olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam sürekli ters yöne dönmüyor biraz benim kaydırdığım yöne iniyor sonra diğer tarafa çıkıyor, karışık ve rastgele biçimde. Paper.C dedi: Tekerleğin arasına üfle. Bu arada fare razer Essential mi? Genişletmek için tıkla... Üfledim ama çözülmüyor, fare markasını hatırlamadığım ama çok da popüler olmayan bir fare
I.Catalyildiz dedi: Kullandığınız mouse nedir? Mouse ayarlarına bağlı olarak tekerleği ters çevir seçeneği aktif olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam sürekli ters yöne dönmüyor biraz benim kaydırdığım yöne iniyor sonra diğer tarafa çıkıyor, karışık ve rastgele biçimde. Paper.C dedi: Tekerleğin arasına üfle. Bu arada fare razer Essential mi? Genişletmek için tıkla... Üfledim ama çözülmüyor, fare markasını hatırlamadığım ama çok da popüler olmayan bir fare