Kürdan alıp dikkatlice tekerin olduğu kısımları temizleyin. Toz girmiş ve ondan dolayı olabilir belki.Mouse tekerleğini aşağı döndürdüğümde aşağı inmek yerine yukarı çıkıyor, bazen çok az inse bile aniden yukarı geri çıkıyor, ne yapmam lazım (mouse UFL'e düzelir diyenler için denedim olmadı)?
Sertçe tekerleğe üflemeyi deneyin.Mouse tekerleğini aşağı döndürdüğümde aşağı inmek yerine yukarı çıkıyor, bazen çok az inse bile aniden yukarı geri çıkıyor, ne yapmam lazım (mouse UFL'e düzelir diyenler için denedim olmadı)?
denicemKürdan alıp dikkatlice tekerin olduğu kısımları temizleyin. Toz girmiş ve ondan dolayı olabilir belki.
Sensörün okuduğu kısım ile algıladığı parça arasında kir birikmiştir arkadaşın dediği gibi temizlemeye çalış. Olmazsa açıp temizlemen gerekebilir.denicem
2 side olmadı
Sensörün okuduğu kısım ile algıladığı parça arasında kir birikmiştir arkadaşın dediği gibi temizlemeye çalış. Olmazsa açıp temizlemen gerekebilir.
arasını iyice kontrol ettim kürdanla ama kir fln çıkmadıSensörün okuduğu kısım ile algıladığı parça arasında kir birikmiştir arkadaşın dediği gibi temizlemeye çalış. Olmazsa açıp temizlemen gerekebilir.
Görmeden söylemek zor. El becerin varsa söküp bakmayı deneyebilirsin. Bir ihtimal sensörde arızalanmış ya da tekerlek yerinden falan çıkmış olabilir. Sadece ihtimal tabi ki.arasını iyice kontrol ettim kürdanla ama kir fln çıkmadı
hocam mousemin kronik sorunuymuş yapıcak bişey böyle kullanıcam artıkGörmeden söylemek zor. El becerin varsa söküp bakmayı deneyebilirsin. Bir ihtimal sensörde arızalanmış ya da tekerlek yerinden falan çıkmış olabilir. Sadece ihtimal tabi ki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.