Mouse tekerleği aşağı dönüyor ama aşağı inmiyor

814877

Picopat
Mouse tekerleğini aşağı döndürdüğümde aşağı inmek yerine yukarı çıkıyor, bazen çok az inse bile aniden yukarı geri çıkıyor, ne yapmam lazım (mouse UFL'e düzelir diyenler için denedim olmadı)?

Kürdan alıp dikkatlice tekerin olduğu kısımları temizleyin. Toz girmiş ve ondan dolayı olabilir belki.

Sertçe tekerleğe üflemeyi deneyin.

denicem

2 side olmadı
Sensörün okuduğu kısım ile algıladığı parça arasında kir birikmiştir arkadaşın dediği gibi temizlemeye çalış. Olmazsa açıp temizlemen gerekebilir.

Sensörün okuduğu kısım ile algıladığı parça arasında kir birikmiştir arkadaşın dediği gibi temizlemeye çalış. Olmazsa açıp temizlemen gerekebilir.
arasını iyice kontrol ettim kürdanla ama kir fln çıkmadı

arasını iyice kontrol ettim kürdanla ama kir fln çıkmadı
Görmeden söylemek zor. El becerin varsa söküp bakmayı deneyebilirsin. Bir ihtimal sensörde arızalanmış ya da tekerlek yerinden falan çıkmış olabilir. Sadece ihtimal tabi ki.

Görmeden söylemek zor. El becerin varsa söküp bakmayı deneyebilirsin. Bir ihtimal sensörde arızalanmış ya da tekerlek yerinden falan çıkmış olabilir. Sadece ihtimal tabi ki.
hocam mousemin kronik sorunuymuş yapıcak bişey böyle kullanıcam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…