F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.044 Makaleler 2 Çözümler 32 10 Nisan 2022 #1 Az önce film izlerken fareyi laptoptan çıkardım ardından tekrar taktığım zaman tekerleğin çalışmadığını fark ettim. Daha dün almıştım ne yapabilirim?
Az önce film izlerken fareyi laptoptan çıkardım ardından tekrar taktığım zaman tekerleğin çalışmadığını fark ettim. Daha dün almıştım ne yapabilirim?
V vitoscalette Yoctopat Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2022 #2 ya yeni mouse alacaksın yada arasındaki pislikleri temizleyeceksin
Cole McCree Hectopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 1.279 Çözümler 2 10 Nisan 2022 #3 F 16 Fighting Falcon dedi: Az önce film izlerken fareyi laptoptan çıkardım ardından tekrar taktığım zaman tekerleğin çalışmadığını fark ettim. Daha dün almıştım ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Yazılımsal bir hata. Bilgisayarı yeniden başlatmayı deneyin, fareyi takıp çıkarın. vitoscalette dedi: Ya yeni mouse alacaksın ya da arasındaki pislikleri temizleyeceksin. Genişletmek için tıkla... Konuyu düzgünce okuyun.
F 16 Fighting Falcon dedi: Az önce film izlerken fareyi laptoptan çıkardım ardından tekrar taktığım zaman tekerleğin çalışmadığını fark ettim. Daha dün almıştım ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Yazılımsal bir hata. Bilgisayarı yeniden başlatmayı deneyin, fareyi takıp çıkarın. vitoscalette dedi: Ya yeni mouse alacaksın ya da arasındaki pislikleri temizleyeceksin. Genişletmek için tıkla... Konuyu düzgünce okuyun.
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.044 Makaleler 2 Çözümler 32 10 Nisan 2022 #4 Cole McCree dedi: Yazılımsal bir hata. Bilgisayarı yeniden başlatmayı deneyin, fareyi takıp çıkarın. Konuyu düzgünce okuyun. Genişletmek için tıkla... Yok düzelmedi maalesef.
Cole McCree dedi: Yazılımsal bir hata. Bilgisayarı yeniden başlatmayı deneyin, fareyi takıp çıkarın. Konuyu düzgünce okuyun. Genişletmek için tıkla... Yok düzelmedi maalesef.
Cole McCree Hectopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 1.279 Çözümler 2 10 Nisan 2022 #5 F 16 Fighting Falcon dedi: Yok düzelmedi maalesef. Genişletmek için tıkla... Net yazılımsal bir problem. Ayarlar kısmından fare ayarlarıyla oynamayı deneyin, farenin sürücülerini sıfırlayın. F 16 Fighting Falcon dedi: Yok düzelmedi maalesef. Genişletmek için tıkla... Yani bu sorun için format demek istemiyorum, her yolu deneyin.
F 16 Fighting Falcon dedi: Yok düzelmedi maalesef. Genişletmek için tıkla... Net yazılımsal bir problem. Ayarlar kısmından fare ayarlarıyla oynamayı deneyin, farenin sürücülerini sıfırlayın. F 16 Fighting Falcon dedi: Yok düzelmedi maalesef. Genişletmek için tıkla... Yani bu sorun için format demek istemiyorum, her yolu deneyin.
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.044 Makaleler 2 Çözümler 32 10 Nisan 2022 #6 Cole McCree dedi: Net yazılımsal bir problem. Ayarlar kısmından fare ayarlarıyla oynamayı deneyin, farenin sürücülerini sıfırlayın. Yani bu sorun için format demek istemiyorum, her yolu deneyin. Genişletmek için tıkla... Sistem geri yükleme yapanlar çözmüş fakat uğraşamam.
Cole McCree dedi: Net yazılımsal bir problem. Ayarlar kısmından fare ayarlarıyla oynamayı deneyin, farenin sürücülerini sıfırlayın. Yani bu sorun için format demek istemiyorum, her yolu deneyin. Genişletmek için tıkla... Sistem geri yükleme yapanlar çözmüş fakat uğraşamam.
Cole McCree Hectopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 1.279 Çözümler 2 10 Nisan 2022 #7 F 16 Fighting Falcon dedi: Sistem geri yükleme yapanlar çözmüş fakat uğraşamam. Genişletmek için tıkla... Sürücülerde bir problem var muhtemelen. Sistem geri yüklemeyle sorun kesin çözülür. Fareyi tekerleksiz kullanmak ne kadar rahat bilemiyorum.
F 16 Fighting Falcon dedi: Sistem geri yükleme yapanlar çözmüş fakat uğraşamam. Genişletmek için tıkla... Sürücülerde bir problem var muhtemelen. Sistem geri yüklemeyle sorun kesin çözülür. Fareyi tekerleksiz kullanmak ne kadar rahat bilemiyorum.
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.044 Makaleler 2 Çözümler 32 10 Nisan 2022 #8 Cole McCree dedi: Sürücülerde bir problem var muhtemelen. Sistem geri yüklemeyle sorun kesin çözülür. Fareyi tekerleksiz kullanmak ne kadar rahat bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Çok rahatsız edici bir durum cidden.
Cole McCree dedi: Sürücülerde bir problem var muhtemelen. Sistem geri yüklemeyle sorun kesin çözülür. Fareyi tekerleksiz kullanmak ne kadar rahat bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Çok rahatsız edici bir durum cidden.
Cole McCree Hectopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 1.279 Çözümler 2 10 Nisan 2022 #9 F 16 Fighting Falcon dedi: Çok rahatsız edici bir durum cidden. Genişletmek için tıkla... Ben olsam sürücüleri sıfırlardım, olmuyorsa mecbur sistem geri yükleme.
F 16 Fighting Falcon dedi: Çok rahatsız edici bir durum cidden. Genişletmek için tıkla... Ben olsam sürücüleri sıfırlardım, olmuyorsa mecbur sistem geri yükleme.
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.044 Makaleler 2 Çözümler 32 10 Nisan 2022 #10 Cole McCree dedi: Ben olsam sürücüleri sıfırlardım, olmuyorsa mecbur sistem geri yükleme. Genişletmek için tıkla... Nasıl sıfırlayacağım?
Cole McCree dedi: Ben olsam sürücüleri sıfırlardım, olmuyorsa mecbur sistem geri yükleme. Genişletmek için tıkla... Nasıl sıfırlayacağım?