Mouse tekerleği için makro

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı: Gigabyte Aorus Rx570 4gb | İşlemci: Ryzen 5 3600 | Ram: Corsair Vengeance 8x2 3200MHz | Anakart: Gigabyte A320M-S2H
G203 Lightsync faremde tekerleğin ileri veya geri gitmesi için makro istiyorum. Offline oyunlarda kullanacağım, o yüzden 3. parti yazılım olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
G203 Lightsync faremde tekerleğin ileri veya geri gitmesi için makro istiyorum. Offline oyunlarda kullanacağım, o yüzden 3. parti yazılım olabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İndirip çalıştırdıktan sonra F6 tuşuna basarsanız başlar bir daha basarsanız durur.
Sadece Minecraft için değil*
Sonrasından görev yöneticisinden end task diyerek kapatabilirsiniz.
Söylemeyi unutmuşum indirme linkler videonun açıklamasında bulunmakta.

Dosya Ekleri

• 1614079481569.png
    1614079481569.png
    50,6 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

İndirip çalıştırdıktan sonra F6 tuşuna basarsanız başlar bir daha basarsanız durur.

Yukarı moda nasıl çevirebilirim, sadece aşağıya iniyor.

Tamamdır hallettim açıklamadaki AHK dosyasını not defteri ile açtıktan sonra "WheelDown" komutunu "WheelUp" şeklinde yazdım şu an çalışıyor teşekkürler. Konu çözüldü olarak işaretlenebilir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı