Feha Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #1 Dün Lenovo mouse aldım, eve geldiğimde Mac cihazıma bağladım. Ancak tekerleği ters çalışıyor. Üfleme muhabbetini de denedim. Başka ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ağustos 2024
Dün Lenovo mouse aldım, eve geldiğimde Mac cihazıma bağladım. Ancak tekerleği ters çalışıyor. Üfleme muhabbetini de denedim. Başka ne yapabilirim?
Çözüm Görkem Umut 27 Ağustos 2024 Ayarlar > İzleme Dörtgeni > Sarma ve Büyütme > Doğal Kaydırma Bu ayarı kapatın. Düzelir.
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.855 Çözümler 175 27 Ağustos 2024 #2 Ayarlar > İzleme Dörtgeni > Sarma ve Büyütme > Doğal Kaydırma Bu ayarı kapatın. Düzelir. Artı 0 Eksi Çözüm
Mythday Kilopat Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 727 Çözümler 12 Yer Bursa 27 Ağustos 2024 #3 Başlat menüsünü açın ve "Ayarlar"ı seçin. “Aygıtlar” ve ardından "Fare"yi seçin. “Kaydırma yönü” ayarını kontrol edin. Artı 0 Eksi
Başlat menüsünü açın ve "Ayarlar"ı seçin. “Aygıtlar” ve ardından "Fare"yi seçin. “Kaydırma yönü” ayarını kontrol edin.
KS KS Feha Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #4 Görkem Umut dedi: Ayarlar > İzleme Dörtgeni > Sarma ve Büyütme > Doğal Kaydırma Bu ayarı kapatın. Düzelir. Genişletmek için tıkla... Çözüldü, çok sağ olun. Artı 0 Eksi
Görkem Umut dedi: Ayarlar > İzleme Dörtgeni > Sarma ve Büyütme > Doğal Kaydırma Bu ayarı kapatın. Düzelir. Genişletmek için tıkla... Çözüldü, çok sağ olun.
Recep Yıldırım Hectopat Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 559 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2024 #5 Görkem Umut dedi: Ayarlar > izleme dörtgeni > sarma ve büyütme > doğal kaydırma. Bu ayarı kapatın. Düzelir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam çok işime yaradı. Artı 0 Eksi
Görkem Umut dedi: Ayarlar > izleme dörtgeni > sarma ve büyütme > doğal kaydırma. Bu ayarı kapatın. Düzelir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam çok işime yaradı.
E eetnc Femtopat Katılım 16 Mayıs 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Şubat 2025 #6 Görkem Umut dedi: Ayarlar > İzleme Dörtgeni > Sarma ve Büyütme > Doğal Kaydırma Bu ayarı kapatın. Düzelir. Genişletmek için tıkla... merhaba bende aynı sorunu yaşıyorum fakat dediğiniz yönerge yok fare ayarlarında Artı 0 Eksi
Görkem Umut dedi: Ayarlar > İzleme Dörtgeni > Sarma ve Büyütme > Doğal Kaydırma Bu ayarı kapatın. Düzelir. Genişletmek için tıkla... merhaba bende aynı sorunu yaşıyorum fakat dediğiniz yönerge yok fare ayarlarında