Mouse Tekerleğinin Çalışmaması

MarcusAurelius

Megapat
Merhaba mouse orta tekerlek aşağı yukarı kaydırmıyor fakat tekerleğe basınca yan sekme açıyor, aşağı indiriyor. En son Windows ve Driver Booster güncelleme yaptı, geri yükleme yaptığımda çalışmıyor. Nasıl düzeltebilirim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet mouse tekerleği kısaca bozulmuş bunu servise verip aynı mouse u kullanmaktansa everest in Shine adlı oyuncu mouse unu alabilirsin benim çok beğendim özellikleri olan ve rgb modlarını çok beğendiğim(yan taraflardaki rgb şeritler razer mamba ya benzemiş ve mambadaki o görüntüyü hiçbir şeye değişmem) Donanım arşivi de videosunu çekti yaklaşık 3-4 hafta önce detaylı incelemesini orada bulabilirsin.Yok benim bütçem var altıma sağlam bir mouse çekicem diyorsan benim kullandığım Razer Deathadder Elite modelini alabilirsin gittigidiyor da mouse a göre çok uygun fiyata bulabilirsin.Bebim çok severek kullandığım bir mouse ve ergonomi müthiş eğer dediğim gibi bütçem var diyorsan Deathadder Elite alabilirsin ama yok Uygun fiyatlı olsun diyorsan Shine I öneririm. Peki madem o kadar çok beğeniyorsan neden mamba almadın diyebilirsin.Deathadder Elite te optik sürücü kullanılmış ve optik sürücü e-sporcuların en çok tavsiye ettiği mouse. Ve Deathhader elite yede razer logosunda rgb var haberin olsun.

Bozulmuş kısaca. Yan sekme açması için tekerleğin alt kısmına baskı gerekiyor ve tekerlekte bu görevi görüyor. Diğer özelliğini yitirmiş. :) Farenizin modeli nedir?
Bozulduğunu düşünmüyorum yeni aldım, tahminim güncellemeden sonra oldu.Synaptics SMBus Driver bunu yükledi Driver Booster sistem geri yükleme yaptığımda yüklenemedi yazıyor.
Sorun devam ediyor ne yapabilirim?
Sorun hala devam ediyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı