SON FX BÜKÜCÜ Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 2.263 Çözümler 3 Yer NewYork/United/Scs 2 Haziran 2021 #1 Bu soruna YouTube'den çözümüne falan baktım, DPI tuşuna 10 sn basılı tutun diyor. Basıyorum geçiyor sonra yine geliyor, bir türlü çözemedim, lütfen bana çözüm önerisi önerin.
Bu soruna YouTube'den çözümüne falan baktım, DPI tuşuna 10 sn basılı tutun diyor. Basıyorum geçiyor sonra yine geliyor, bir türlü çözemedim, lütfen bana çözüm önerisi önerin.
mustafaeren643 Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 526 Çözümler 1 Yer Rams Park Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #2 Farenize reset atın. NOT: Holding sahibi misiniz? İmzanız yakıyor da.
SON FX BÜKÜCÜ Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 2.263 Çözümler 3 Yer NewYork/United/Scs 2 Haziran 2021 #3 mustafaeren643 dedi: Farenize reset atın. NOT: Holding sahibi misiniz? İmzanız yakıyor da. Genişletmek için tıkla... Çok attım olmadı. Reset derken tak çıkardan bahsediyorsunuz değil mi? Son düzenleme: 2 Haziran 2021
mustafaeren643 dedi: Farenize reset atın. NOT: Holding sahibi misiniz? İmzanız yakıyor da. Genişletmek için tıkla... Çok attım olmadı. Reset derken tak çıkardan bahsediyorsunuz değil mi?
mustafaeren643 Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 526 Çözümler 1 Yer Rams Park Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #4 SON FX BÜKÜCÜ dedi: Çok atım olmadı. Reset derken tak çıkardan bahsediyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Denetim masasından ayar var diye biliyorum.
SON FX BÜKÜCÜ dedi: Çok atım olmadı. Reset derken tak çıkardan bahsediyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Denetim masasından ayar var diye biliyorum.
SON FX BÜKÜCÜ Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 2.263 Çözümler 3 Yer NewYork/United/Scs 2 Haziran 2021 #5 mustafaeren643 dedi: Denetim Masası'ndan ayar var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Rica etsem nasıl olduğunu söyleyebilir misiniz?
mustafaeren643 dedi: Denetim Masası'ndan ayar var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Rica etsem nasıl olduğunu söyleyebilir misiniz?