Rehber Mouse Tier List | 2025

Razer deathhader V3 kullanıyorum ve katılıyorum.

Mouse'la ilgili deneyimlerinizden kısaca bahsedebilir misiniz? Bunu ana mouse yapıp elimdeki v2'yi yedeğe almayı veya ofisteki PC'de kullanmayı düşünüyorum.
Yaklaşık 4-5 yıldır DeathAdder V2 kullanıyorum en ufak sorun yaşamadım bu arada. Kronik scroll sorunlu vs. yazılmış ama aynı fareyi kardeşim de yıllardır kullanıyor Scroll'dan veya farklı bir sorun yaşamadık. Memnun olduğum için V3 almayı düşünüyordum hatta ama forumda hep kronik scroll sorunu yazılmış biraz midemi bulandırdı bu durum.

V2 den memnunmusunuz? Kablolu model degilmi?

Yazılımı sıkıntı çıkarıyor bana arada bazı oyunlarda FPS düşmesine neden oluyor bazı nadir oyunlarda.

Orta tekerlek sorunlu biraz baskı uygulayıp oyunlarda kullanıyorum,

Bazen USB algılamıyor DPI ışığı yanıyor ama fare fare işaretçisi yok.

Ve ne olursa olsun hocam mouse alacağınız zaman kablosuz almaya özen gösterin. Kablolu oyun oynamak çileli bir hale geliyor hele ki CS oynuyorsanız.

V2'den memnun musunuz? Kablolu model degil mi?

Evet kablolu. Fazlasıyla memnunum. Zamanında itopya'da 200 ₺'ye satılmıştı o dönemde almıştım 2021 yılıydı sanırım. Çift tıklama, scroll, bağlantı sorunları vs. hiçbir sorun yaşamadım bugüne dek. Aynı modeli kardeşim de kullanıyor o da çok memnun. Zaten bu modelden memnun kaldığım için V3 bakayım diyordum ama forumlardaki yorumlar biraz korkuttu açıkçası.

Birden fazla sorun yaşıyorsunuz hocam siz sıkıntı bayağı, geçmiş olsun. V2 modelinde hiçbir sorun yaşamamıştım o nedenle V3 almayı düşünüyordum, yapıları çok yakın olduğundan elime ve tutuş şeklime tam oturuyor. Yazılımında da bir kez ayar yaptıktan sonra bir daha hiç açtığım olmadı, kırk yılın başı ancak. Şekil olarak benzer önerileriniz varsa 2 - 3k'yı geçmeyecek şekilde değerlendirmek isterim.
Kablosuza bugüne kadar hiç ihtiyaç duymadım hocam, son zamanlarda rekabetçi olarak yalnızca BF6 oynuyorum, onun dışında hikayeli ve POE2, Guild wars 2 / WoW türünde oyunlar. Yani kablosuzun bana ne gibi bir artısı olacak bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…