meliksahyildiz654 Decapat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 128 Çözümler 1 24 Temmuz 2020 #1 Arkadaşlar merhaba, bana mouse tıklama efekti programı lazım. Bandicam'de var, ama video bitince gözükmüyor, ben günlük kullanımda Bandicam'in toklama efektinin aynısı veya benzerini hangi programlarla yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2020
Arkadaşlar merhaba, bana mouse tıklama efekti programı lazım. Bandicam'de var, ama video bitince gözükmüyor, ben günlük kullanımda Bandicam'in toklama efektinin aynısı veya benzerini hangi programlarla yapabilirim?
Marked One Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 2.451 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Pripyat 24 Temmuz 2020 #2 Windows'da bu özellik var.
meliksahyildiz654 Decapat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 128 Çözümler 1 7 Ağustos 2020 #3 Marked One dedi: Windows'da bu özellik var. Eki Görüntüle 623048 Genişletmek için tıkla... Geç cevap verdim ama ben bu değil de Bandicam'deki efekti kulanmak istiyorum onu yapma ihtimalim var mı?
Marked One dedi: Windows'da bu özellik var. Eki Görüntüle 623048 Genişletmek için tıkla... Geç cevap verdim ama ben bu değil de Bandicam'deki efekti kulanmak istiyorum onu yapma ihtimalim var mı?
Marked One Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 2.451 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Pripyat 8 Ağustos 2020 #4 meliksahyildiz654 dedi: Geç cevap verdim ama ben bu değil de Bandicam'deki efekti kulanmak istiyorum. Onu yapma ihtimalim var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef bilgim yok hocam.
meliksahyildiz654 dedi: Geç cevap verdim ama ben bu değil de Bandicam'deki efekti kulanmak istiyorum. Onu yapma ihtimalim var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef bilgim yok hocam.