Mouse tıklama ömrü biter mi?

xeyyy

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu sıralar çok kafama takıldı. Faremin tıklama ömrü 10 milyon ve çok LoL oynuyorum farenin ömrü biter mi?

1 milyon tiklarsin bozulur, 50 milyon tiklarsin bozulmaz. Onun garantisini sana kimse veremez.

Arkadaşlar bu sıralar çok kafama takıldı. Faremin tıklama ömrü 10 milyon ve çok LoL oynuyorum farenin ömrü biter mi?
Bitmez ama 10 milyon ise sıkıntı çıkartır zaten. Switch'lere pek güvenmeyin Huano falan olmadıkça.

Ben kac yıldır bilgisayar kullanıyorum şu ana kadar farenin tıklama ömrü biten birini hiç görmedim.
Yani bitmez kafaya takmayın zaten 10 milyon tıklayana kadar fare dayanmaz.

Üreticinin Switch kalitesine bakar. 2014 yılında aldığım fare hala tıkır tıkır çalışıyor.

1 ay veya 1 yılda bitecek bir şey değil.

Ben kac yıldır bilgisayar kullanıyorum şu ana kadar farenin tıklama ömrü biten birini hiç görmedim.
Yani bitmez kafaya takmayın zaten 10 milyon tıklayana kadar fare dayanmaz.

Bloody V7 faremi hurdaya ayırdım bozulacaksa bozuluyor ya. Tıklama ömrünü geçeli çok olmuştu çok uzun yıllar kullandım ama geçtiğimiz yıl sol tık maalesef aramızdan ayrıldı. Artık tamamen bitince o içindeki Switch'e basılmıyor sol tık yokmuş gibi oldu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…