Mouse tıklama ömrü biter mi?

G300S'i 4-5 yıl kullandım. Sonra hakkın rahmetine kavuştu. Kronik sol tık arızası meydana geldi

Öyle bir durum olsa bile değişimi oluyormuş sanırım switch'in. Her mouse için garanti veremem, Technopat dışında bir forumda konu açılmış. Inceledim ve yapan var.

10M dediğimiz nedir ki? 10M Switch ile gelen fareden hayır bekleme zaten, yakın zamanda iyi Switch'e sahip bir model almanı tavsiye ederim.

Öyle bir durum olsa bile değişimi oluyormuş sanırım Switch'in. Her mouse için garanti veremem, Technopat dışında bir forumda konu açılmış. Inceledim ve yapan var.

3 pin olan tüm Switch'ler değişebilir. Çoğu evrensel olarak her modele uyum sağlıyor.

Glorious Model O Wireless kullanıyorum. Sizce Switch'leri iyi midir?

İfadeler: Pxn
Arkadaşlar bu sıralar çok kafama takıldı. Faremin tıklama ömrü 10 milyon ve çok LoL oynuyorum farenin ömrü biter mi?
Biter.

Kişisel rekorum: IntelliMouse 2000-2007, 3.0N Logitech G9 2007-2018, 11 yıl dayandı. MX 1 ise 2012-19 dayandı. Biter yani.

Senin switch'lerin "Omron D2FC-F-7N" seri, Kailh gm 4.0 veya TTC diyebilirsin - tabi bu ses ve hissiyat kadar tamir konusundaki yeteneğine de bakar düzelten kişinin.

Bitmese yenisini nasıl satarız dünyasına hoşgeldin.

Pardon dikkatsizliğime gelmiş.

İfadeler: Pxn
Pardon dikkatsizliğime gelmiş.

20M en zorlu şartlarda bile 6 ila 12 ay arasında idare edecektir. 20 milyon minimum ömrüdür, en fazla 2 katına kadar ömür sunabilir. 40M sonrası bozulması muhtemeldir, bozulmasa bile çift tıklamaya başlayacak veya yarım tıklamaya başlayacaktır (yarım tıklama dediğim, 2 tıklamada 1 tane algılaması).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…