paulgeorgefanboy Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 213 Yer Skrt Skrt Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar benim bir mouse'um var ama scroll tuşu bozuk. Ben yandaki makrolara yukarı scroll ve aşağı scroll atayabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mayıs 2021
Arkadaşlar benim bir mouse'um var ama scroll tuşu bozuk. Ben yandaki makrolara yukarı scroll ve aşağı scroll atayabilir miyim?
Çözüm Rivadex 27 Mayıs 2021 @körbiginar hocamın dediği dışında şu program ile de yapabilirsiniz: X-Mouse Button Control Software for Windows that allows you to re-map & configure your mouse buttons and scroll wheel. www.highrez.co.uk
@körbiginar hocamın dediği dışında şu program ile de yapabilirsiniz: X-Mouse Button Control Software for Windows that allows you to re-map & configure your mouse buttons and scroll wheel. www.highrez.co.uk
Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #2 Mouse'un driver'ında var ise atayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS paulgeorgefanboy Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 213 Yer Skrt Skrt Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #3 Rivadex dedi: Mouse'un driver'ında var ise atayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Maalesef yok Artı 0 Eksi
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Mayıs 2021 #4 Oyun içinden yapabilirsiniz sanırım. Artı 0 Eksi
KS KS paulgeorgefanboy Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 213 Yer Skrt Skrt Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #5 körbiginar dedi: Oyun içinden yapabilirsiniz sanırım. Genişletmek için tıkla... Oyun için istemiyorum. Eski mouse elime çok küçük geliyor o yüzden. Artı 0 Eksi
körbiginar dedi: Oyun içinden yapabilirsiniz sanırım. Genişletmek için tıkla... Oyun için istemiyorum. Eski mouse elime çok küçük geliyor o yüzden.
Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #6 @körbiginar hocamın dediği dışında şu program ile de yapabilirsiniz: X-Mouse Button Control Software for Windows that allows you to re-map & configure your mouse buttons and scroll wheel. www.highrez.co.uk Artı 1 Eksi Çözüm
@körbiginar hocamın dediği dışında şu program ile de yapabilirsiniz: X-Mouse Button Control Software for Windows that allows you to re-map & configure your mouse buttons and scroll wheel. www.highrez.co.uk