Mouse tuşları nasıl değiştirilir?

LameC

Hectopat
Daha fazla  
Özürlü gibi mouse tutuyorum. Orta parmakla yüzük parmağı yukarıda. Mouse değmiyor. Serçe parmağı farenin sağında, işaret parmağı sol tıkta, baş parmak da sol tarafta. Bu şekilde Valorant oynarken acayip zorluk çekiyorum. FPS oyunlarına ara vermiştim. Fareyi tutamıyorum diye sadece FIFA oynuyordum. Gamepadden tekrar başladım Valorant'a, oyunu da seviyorum ama bu mouse tutuşuyla fareyi öyle bir sıkmam gerekiyor ki elim farenin üzerinde kayıyor. Kaydığı zaman tekrar tutmak çok zor oluyor. Az önce oyundaydım, MVP'ye gidiyordum ve saldırıya geçtik ama adam vuramadım. 11-1'den comeback yedik ve yenildik. Bu benim için çok büyük bir sorun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle, yazıyı yazarken keşke imla kurallarına dikkat etseymişsiniz. Ayrıca hemen aşağıda, bunu siz uğraşmadan yapabilecek iki tane kutucuk var. Diyecek bir şey bulamıyorum.

Konunuza gelecek olursak,

Sorduğunuz soruyu anlayamadım. Anlattığınız sorunu ancak tutuş şeklinizi değiştirerek çözüme kavuşturabilirsiniz. Ki tutuş şeklinizi değiştirmek, ileride iyi bir aim'e sahip olacağınız anlamına gelmiyor. Bu tamamı ile kas hafızası ve yetenek işi... Tutuş şeklinizi değiştirin, en azından deneyin.

11 - 1 'den comeback yemeniz de, sizinle alakalı bir durum değil. 1'e 5 kapıştığınız bir oyun değil bu. Diğer takım arkadaşlarınız kötüymüş demek ki..

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı