IIMERTII Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 987 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2022 #1 Merhaba, bunu ayarlayınca sol tık art arda gidiyor. Bunu sağ tık için ayarlayabiliyor muyum? Ve hile sayılır mı?
Merhaba, bunu ayarlayınca sol tık art arda gidiyor. Bunu sağ tık için ayarlayabiliyor muyum? Ve hile sayılır mı?
Y Ysn1111 Picopat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 173 Yer Büyükçekmece, İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #2 Ban yersiniz. Sürprizbozan (!)
IIMERTII Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 987 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #3 Bu sekmeden yapılabilir mi ?
m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.020 Çözümler 45 16 Nisan 2022 #4 Sol tık için yaparsanız sıkıntı çekebilirsiniz. Başka mouse tuşuna adayın.
IIMERTII Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 987 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #5 Ysn1111 dedi: Ban yersiniz. Sürprizbozan (!) Genişletmek için tıkla... Hileye giriyor mu ki ? m47 dedi: Sol tık için yaparsanız sıkıntı çekebilirsiniz. Başka mouse tuşuna adayın. Genişletmek için tıkla... Sağ tık için yapmak istiyorum. Ve geri ileri tuşlarına atayacağım.
Ysn1111 dedi: Ban yersiniz. Sürprizbozan (!) Genişletmek için tıkla... Hileye giriyor mu ki ? m47 dedi: Sol tık için yaparsanız sıkıntı çekebilirsiniz. Başka mouse tuşuna adayın. Genişletmek için tıkla... Sağ tık için yapmak istiyorum. Ve geri ileri tuşlarına atayacağım.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #6 IIMERTII dedi: Hileye giriyor mu ki ? Sağ tık için yapmak istiyorum. Ve geri ileri tuşlarına atayacağım. Genişletmek için tıkla... Yazılım üzerinden yaptığınız için giriyor. Ancak fareye entegre bir özellik olsa girmezdi.
IIMERTII dedi: Hileye giriyor mu ki ? Sağ tık için yapmak istiyorum. Ve geri ileri tuşlarına atayacağım. Genişletmek için tıkla... Yazılım üzerinden yaptığınız için giriyor. Ancak fareye entegre bir özellik olsa girmezdi.