Mouse var imleç yok

fahriaf

Decapat
Daha fazla  
İşletim sistemin Windows 11.
Bugün sabah GTA için mod indirdim başarıyla çalıştı. PC'yi kapattıktan sonra akşam eve geldim ve PC'yi açtım şifreyi yazdım çok yavaş açıldı ve imleç var ekran siyahtı tam anlayamadığım bir şekilde PC'yi açtım ama benden yetki almıştı Görev Yöneticisi, CMD, çalıştır vb açılmıyordu. Kaspersky'yı indirmeye çalıştım ama yetkim olmadığı için yapamadım. Formatlayacak vaktim ve tecrübem yok ve bir süre sonra PC'yi kaldıracağım yardımcı olur musunuz?

Güncelleme: Çok uzun süre bekliyince açılıyor D diskinde tam yetkiye sahip değilim yapmaya çalıştığımda donuyor.

Son düzenleme:
Mahalle bilgisayarcısına veya bilen birine götürüp USB'ye bir işletim sistemi kurup özel dosyalarını kurtardıktan sonra formatlamak en temizi ve kolayı senin durumunda. Veya biraz daha para verip, sistemden hdd/ssd'yi çıkarttırıp virüs tarayıcısı olan bir sisteme takıp temizletmek. Başka seçeneğin yok.

Kanka iki tür virüs yemişsin birisi mining diğeri siyah ekran virüsü. Zaten ikiside isminden anlayacağın şryler dosyalarını kurtar üstteki adamın dediği gibi sonra format.

Format atmakta istemiyorum zaten PC'yi bir süreliğine kullanacağım ama başka çare yok gibi gözüküyor.

Mining olduğunu düşünmüyorum oyunda performans ve ısı aynı ve mining virüsü olsa niye siyah ekran virüsü koysun arka planda gizlice çalışır.
Yavaşladı diyince aklıma ya mining geliyor yada botnet, botnet olduğunu düşünmüyorum. Aksi takdirde neden yavaşlasın ki? Virüsü yapan kişi gıcıklık yapmak istemediyse.

Yavaşladı deyince aklıma ya mining geliyor ya da botnet, botnet olduğunu düşünmüyorum. Aksi takdirde neden yavaşlasın ki? Virüsü yapan kişi gıcıklık yapmak istemediyse.

PC yavaşlamadı açılış yavaşladı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…