Mouse ve klavye adaptörü kırıldı

ktskn

Hectopat
Logitech MK330 klavye ve mouse setinin adaptörü ortak ve kırıldı. Bilgisayarcıya götürdüm "bendeki adaptörler kalın, buna olmaz." deyip yandaki telefoncuya yönlendirdi. Ama o da yapmıyormuş. Klavye mouse 1200TL. Çöpe atmak istemiyorum. Ne yapabilirim?

Hocam yani tamir edilebilecek bir şeyse ince elektronik işleri yapanlar anlar. Size tavsiyem bundan sonra Unifying alıcılı bir set almanı. Unifying alıcısı Logitech yazılımıyla birlikte destekleyen modellerde dilediğiniz şekilde programlanabiliyor. İsterseniz 1 alıcıya 2 mouse, 1 klavye, 2 ontrolcü falan dahi tanımlayabiliyorsunuz.

Bu parça işini görecektir.

Hocam ben de şimdi farkettim. Unifying destekli ürünlermiş. Sarı sitede Unifying alıcı satanlar var ikinci el. Klavyesi faresi bozulup işine artık yaramayanlar satıyorlar. Logitech Unifying yazılımını kurup yönergelere göre klavye ve farenizi yeni alıcınıza tanımlayabiliyorsunuz.

Çok pahalı değil mi ya? Daha ucuz Unifying denen aletten yok mudur? Sadece Logitech Unifying mi almam lazım?

Veya herhangi bir Logitech adaptörünü Unifying olarak kullanabilir miyim?
Unifying adaptör serisi olduğu sürece, tüm unifying destekli logi setlerini şu anki sistemlerde kullanabilirsin, ikinci eline bak.

Çok pahalı değil mi ya? Daha ucuz Unifying denen aletten yok mudur? Sadece Logitech Unifying mi almam lazım?

Veya herhangi bir Logitech adaptörünü Unifying olarak kullanabilir miyim?
Unifying Logitech'e ürünlerine özel ve sadece Unifying simgeli ürünlerde kullanılabiliyor. Başka yöntemi maalesef yok. o nedenle ikinci el ucuza bulmaya çalışın derim.

Eğer alıcıda Unifying özelliği varsa evet fark etmiyor hocam. Dediğim gibi herhangi bir Unfying alıcı herhangi Unifying destekli Logitech ürünüyle eşleştirilebilir.
Çoğu satıcı Unifying özelliği var falan yazmış da pek güven vermedi niyeyse. Teşekkürler yine de. 500TL verip alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…