Mouse ve klavye devre dışı kalma sorunu

YusufOZARMA

Kilopat
Daha fazla  
Bilgisayarı yarım saat kadar kullanıyorum internette gezinme vs. biraz geçiyor. Mouse ve klavye gidiyor ya da mouse gidiyor, ta ki PC'yi yeniden başlatana kadar. RX 570 vardı çıkarttım acaba ekran kartından mı diye o da değil. Şu an işlemcinin kendisiyle açıyorum PC'yi yine aynı hata. Acaba güç kaynağından mı yoksa anakarttan mı? Lütfen bilgisayardan anlayan arkadaşlar bana yardım etsin, şimdiden teşekkürler.

Bileşenlerini ve anakarta kasa içinden ve dışından bağlı olan tüm ek bileşenleri dahil yazar mısın?
PSU üzerindeki yazıların fotosunu da ekle bakalım 5V enerji çıkışında yük biniyorsa sıkıntı olabilir veya anakart 5V dağıtırken güç kesmek zorunda kalıyor olabilir.

Kullanıyorum bilgisayar açılıyor algılıyor . yarım saat veya daha bir kısa sürede biri yada 2 si gidiyor restart atınca tekrar geliyor . Anakarttamı sıkıntı yoksa güç kaynağındamı

400 W Platoon güç kaynağım o üstünde sticker yapışmamıştı koptu sıcaktan . İ3 2120 İşlemci H61H2-M12 Anakart 8 gb ddr3 1333 mhz ram 2 tane . RX 570 Vardı çıkarttım onu acaba ekran kartındanmı diye hala gidiyor
Bilgisayarın önündeki usb lerede takıncada kesiliyor

Ekran kartı 12V kanalını kullandığı için etkilemez. USB girişini. PSU kaynaklı olma ihtimali yüksek. Çünkü anakart sebepli olsaydı hiç tanımazdı.

Saolun yardımcı olduğunuz için bana kaliteli ve biraz da ekonomik bir güç kaynağı önerirmisiniz . Aerocool lun 500 lük kasası var . Ben pek anlamıyorum sizce bunu alıyımmı yoksa ekstra güç kaynağımı alıyım saolun yardım ettiğiniz için şimdiden

Öncelikle arkadaşlarınızda varsa başka bir PSU bulup sorunun kesin olarak ondan kaynaklandığını teyit etmeniz lazım. Aksi halde yeni PSU alıp sorunu aynen yaşarsanız gereksiz harcama olacak. Önce kesinleştirmelisiniz.

Güç Kaynağı da aldım fakat hala sorunum devam ediyor ne olur yardım edin hala gidiyor . Yarım saat oynuyorum mouse takılıyor yada klavye bazen her ikiside takılıyor. Çözümü nedir eskiden olmuyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…