Sizin tutuş şekli için aslında Scyrox V8 daha iyi olur gibime geliyor, çünkü o arkadan bombeli biraz daha ve avuç içi tam oturduğu için palm ve claw için biçilmiş kaftan oluyor. (ben de aynı shape de mouse kullandığım için biliyorum)
Mouse pad olarak bence bu kadar para dökmeye değmez nedeni ise bunları çok hardcore oyuncular kullanıyorlar. Yani aşırı rekabetçi bir oyuncu değilseniz Klasse bir mouse pad alın geçin 300-500 liraya. Fazlasıyla işinizi görecektir.
Ayrıca şurada Scyrox'lar daha ucuz, bütün modelleri var V6 olsun V8 olsun bütün renkleri var.
Scyrox V8 Sarı oyuncu mouse, 8K Hz polling rate, PixArt 3950 sensör ve Omron optik switch’lerle maksimum FPS performansı sunar. Ultra hafif, kablosuz ve dikkat çekici tasarımıyla şimdi Gank.com.tr’de!
Ayrıca neden Scyrox V8 olduğuna sadece shape üzerinden değinmişim hemen düzeltiyorum, Scyrox V8 sensör olarak da mcu olarak da malzeme olarak da en top seviyelere oynuyor. Ayrıca diğer hemen hemen tüm markalarda 8K dongle ayrı almak gerekirken bundan direkt kendinden çıkıyor. Şahsi olarak hem kutusunu da hem şeklini de diğer farelerden daha fazla beğeniyorum.