Mouse ve Mouse Pad Önerisi

esensercan

Centipat
Arkadaşlar mouse pad bütçem maksimum 50 TL, 90*40 ya da 70*30 arıyorum. orijinal olmasına gerek yok diye düşündüm koldan oynamıyorum bilekten oynuyorum önerilerinize açığım.
Mouse olarak: bu sizce nasıl bir de Trendyol'dan mouse alınır mı, alıp kullanan var mı aynı mouse'u yorumlarsa sevinirim.

Rampage Shine
Genelde forumda Rampage marka sevmezler ama bu mouse gerçekten çok başarılı, 7 aydır kullanıyorum. Gerek ele oturuşu gerek malzeme kalitesi ve hissiyatı gerçekten çok mükemmel. Şiddetle öneriyorum. Sensörü de çok başarılı araştırırsanız anlayacaksınız.

Arkadaşlar mouse pad bütçem maksimum 50 TL, 90*40 ya da 70*30 arıyorum. orijinal olmasına gerek yok diye düşündüm koldan oynamıyorum bilekten oynuyorum önerilerinize açığım.
Mouse olarak: bu sizce nasıl bir de Trendyol'dan mouse alınır mı, alıp kullanan var mı aynı mouse'u yorumlarsa sevinirim.
Hocam mouse Logitech'tir. (!)
Logitech M171

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı