Mouse ve Mousepad Uyumu Önemli mi?

Wolves12

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben Logitech G502 alacağım. Yanına alacağım mousepadin Logitech G440 olması gerekli mi sizce? Yoksa farklı marka tercih etsem skatezleri sıkıntı çıkartmaz mı?

Jandarma Komutanlığı isimli olanlar gibi 5 liralık ürünler kullanmadığınız takdirde bir sıkıntı oluşturmayacaktır. G440 almak zorunda değilsiniz, başka bir marka da olabilir. Belirli bir bütçeniz varsa buradaki arkadaşlar bir öneride bulunabilirler.

G240 çok güzel muhteşem kayıyor. Ama şuan kullandığım 10 liralık 2 a4 sayfası boyutunda kumaş siyah bir mousepad. Optik mouse için çok iyi

Sıkıntı çıkmaz kelimesi yanlış yönlendirebilir. Uyum çoğu kişinin sandığının aksine önemli, bazı mouse ve pad kombinasyonları olurken bazıları olmaz, bir nevi kumar gibi bişey açıkçası. Bence en iyisi marka uyumunu yakalamak.

Mousepad'in Kaliteli olması çok çok önemli, G440'ı bilmiyorum ama Asus Strix Speed Mousepad kullanıcısı olarak, muazzam derecede kaliteli olduğunu söyleyebilirim.

Razer goliathus speed G502 ile sıkıntı çıkarır mı?

Veya ASUS Strix Glide Speed

Bu tarz kaliteli, yeni nesil fareler için üretilmiş padler tercih ettiğiniz sürece gayet uyumlu olacaktır. Pad seçimi biraz tercih meselesi, kayganlık/sürtünme katsayısı gibi şeyler kişiden kişiye değişiyor. İmkanınız varsa denemenizde, almadan önce tecrübe etmenizde fayda var. Pişman olmamanız için. Çok kaliteli bir ürün alırsınız, sonra "Bu çok kayıyor memnun kalmadım." diyebilirsiniz. Bu ürünün kötü olduğunu göstermez.

Hayır hepsinde uyumlu olmuyor mesela Zowie markasının performansında değişiklik oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…