Türkiye'de olmayan bir markayı dile getirmeye gerek var mıydı bilemedim. Performans değişikliğinden kastınız nedir diyorum performans düşüşü diyorsunuz. Fiziksel bilgilerle mesaj atarsanız daha iyi olur. "O ürünü bununla kullanırsanız farenin altı aşınır." gibi şeyler örnek vermek gerekirse. Kimi pad'in dokusu daha sık işlenmiştir, kimi oldukça kaygan yüzeye sahiptir, kimi de kumaştır yıkanabiliyordur. Bu tarz bilgiler verin lütfen.
Pad üzerinde daha akıcı bir kullanım için
BU TARZ ürünler de kullanabilirsiniz.
İkinci bir örnek. Yabancı bir forumda gördüğüm üzere, bu Tiger ürünü, G502 ve G440'ın mükemmel uyumundan bahsedilmiş. İkinci linkteki Hotline ürünü Tiger'a göre daha dayanıklı bir materyale sahip demiş. Kullanım esnasında pad'i farenin altında hissetme oranı Hotline'da daha yüksekmiş. Bu iki ürünün de G502'deki orjinal fare ayaklarından daha iyi olduğu söyleniyor. Pad olarak G440 olabilir, Goliathus olabilir, Glide olabilir. Control veya Speed olmak üzere çeşitleri var padlerin. Control ismi geçenlerin yüzey sürtünme katsayısı daha yüksektir. Düşük DPI kullanımı için daha uygundur. Speed olanlar ise yüksek DPI kullananlara göre bir üründür. G440 Speed kategorisine girer, G240 ise Control. Benim tavsiyem her farenin kendi markasındaki pad ile kullanımıdır. Tasarım olarak da bir uyum oluyor.