Mouse yerine RAM almak mantıklı mı?

wrâithx

Kilopat
Farenin kablosu rahatsız ettiği için yeni bir kablosuz mouse almak istiyorum fakat fiyatı biraz tuzlu. Bu fiyatın yarı fiyatına bilgisayarıma takviye yaparak 2 tane daha 8 GB RAM alabilirim ama eğer ben 4 tane slotu dolu şekilde kullansam yani her birinde 8 GB RAM olursa bir sıkıntı olur mu?

Mouse ve RAM'in arasında kararsız kaldım şu anlık RAM daha mantıklı gözüküyor ama farenin kablosuda çok rahatsız ediyor oyun oynarken falan. Bana bir öneride bulunursanız çok sevinirim şimdiden iyi sosyaller <3

RAM al bence fareyle idare edersin kabloyu uzağa koy ya da topla bir yere bir şekilde idare edersin RAM alman daha iyi olur.

RAM'ini aliyorsun, şununla idare ediyorsun. https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...4424-optik-wireless-mouse-fiyati,6835954.html

Ucuz bir mouse ile RAM alın hocam.

Hocam bu fareyi almak yerine uzun kablolu bir mouse alınabilir.

Ucuz bir mouse ile RAM alın hocam.

Hocam bu fareyi almak yerine uzun kablolu bir mouse alınabilir.

Logitech'in kaliteli mouselerinden, orijinali alınırsa kullanıcıyı üzmez. Kabloluya karşı 10 metre menzili olan bir kablosuz mouse en iyisi bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…