Mouse3'e basınca klavyeden bir tuşa basılmış gibi nasıl yapılır?

Jetv

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar farenin yan tuşlarından biri olan mouse4 ve mouse5'e basınca Z ye bazılmış gibi olmasını istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Veya mouse3.

Son düzenleme:
Arkadaşlar farenin yan tuşlarından biri olan mouse3'e basınca Z ye bazılmış gibi olmasını istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?

Driverini indir ayarla olur.

Fare marka modeli ne ?

Denedim ama olmuyor yapamadım sanırım video eski.

Şimdi denedim yaptım ama mouse4'e basınca Z ye bir kere basıyor ben Z ye basılı tutmasını istiyrum.

Onunla ilgili bir seçenek olmalı, tek basım veya basılı tutma olarak. Ona baktınız mı ?

Onunla ilgili bir seçenek olmalı, tek basım veya basılı tutma olarak. Ona baktınız mı ?
Play once - Play multiple times - togle continuous playback on/off using assigned key - queue - play while assigned key is pressed sadece bunlar var seçenek olarak

togle continuous playback on/off olması lazım, bir de onu seçerek deneyin.

Togle continuous playback on/off olması lazım, bir de onu seçerek deneyin.

Gene olmuyor bunu yapmayı şu yüzden istiyorum Roblox'da bir oyun oynuyorum ve mouse yan tuşlarını tuş ataması olarak atayamıyorum o yüzden Z tuşunu atadım ve mouse 4E basınca Z ye basılı tutması lazım senin dediğin şeyi yapınca tek tek vurup çekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…