enzyyx Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 2.890 Çözümler 15 25 Ocak 2025 #11 demirdrgn dedi: Hocam o kadar da değil ama demek istediğinizi anladım ve katılıyorum ama en en azından 1000Hz olmalı. Genişletmek için tıkla... Şu an belli bir bütçenin üstündeki her mouse en azından 1KHz oluyor, 125, 250 ya da 500Hz bir mouse görmedim. O yüzden bana da gereksiz gibi geliyor, elinizi sallasanız gelen mouse 1KHz olur muhtemelen.
demirdrgn dedi: Hocam o kadar da değil ama demek istediğinizi anladım ve katılıyorum ama en en azından 1000Hz olmalı. Genişletmek için tıkla... Şu an belli bir bütçenin üstündeki her mouse en azından 1KHz oluyor, 125, 250 ya da 500Hz bir mouse görmedim. O yüzden bana da gereksiz gibi geliyor, elinizi sallasanız gelen mouse 1KHz olur muhtemelen.
ELENA FİSHER Picopat Katılım 19 Ocak 2025 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #12 fercklenn dedi: İşlemcin orta-üst ise 8k kullanılabilir. Sensör taraması artıyor. Düşük bir işlemcin varsa kullanma. İşlemci oranın artar. Genişletmek için tıkla... i7 12700 h ile 1k dan 8 k ya gecsem sıkıntı olurmu
fercklenn dedi: İşlemcin orta-üst ise 8k kullanılabilir. Sensör taraması artıyor. Düşük bir işlemcin varsa kullanma. İşlemci oranın artar. Genişletmek için tıkla... i7 12700 h ile 1k dan 8 k ya gecsem sıkıntı olurmu
demirdrgn Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 821 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #13 enzyyx dedi: 1KHz bile yeterli hocam bana kalırsa, çok büyük rakamların belli bir gecikme değerinden sonra bir şey kattığını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Tabi ekran 144hz veya altındaysa farkı anlamak imkansıza yakın oluyor. 2k 360hz'de bile sırıtmaz ama o manada dedim. enzyyx dedi: Şu an belli bir bütçenin üstündeki her mouse en azından 1KHz oluyor, 125, 250 ya da 500Hz bir mouse görmedim. O yüzden bana da gereksiz gibi geliyor, elinizi sallasanız gelen mouse 1KHz olur muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle, sadece cümlede esas demek istediğiniz anlaşılsın diye belirttim, forumda teknoloji cahili insanlar da var yanlış anlaşılma olmasın diye düzeltmek istedim. (Teknoloji cahili kelimesini kesinlikle kötü manada kullanmadım.)
enzyyx dedi: 1KHz bile yeterli hocam bana kalırsa, çok büyük rakamların belli bir gecikme değerinden sonra bir şey kattığını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Tabi ekran 144hz veya altındaysa farkı anlamak imkansıza yakın oluyor. 2k 360hz'de bile sırıtmaz ama o manada dedim. enzyyx dedi: Şu an belli bir bütçenin üstündeki her mouse en azından 1KHz oluyor, 125, 250 ya da 500Hz bir mouse görmedim. O yüzden bana da gereksiz gibi geliyor, elinizi sallasanız gelen mouse 1KHz olur muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle, sadece cümlede esas demek istediğiniz anlaşılsın diye belirttim, forumda teknoloji cahili insanlar da var yanlış anlaşılma olmasın diye düzeltmek istedim. (Teknoloji cahili kelimesini kesinlikle kötü manada kullanmadım.)
fercklenn Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 4.143 Çözümler 47 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | Corsair iCue H100i Elite Capellix XT | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Logitech G Pro X Superlight 2 DEX | SteelSeries Apex PRO TKL | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni 25 Ocak 2025 #14 ELENA FİSHER dedi: i7 12700 h ile 1k dan 8 k ya gecsem sıkıntı olurmu Genişletmek için tıkla... Olmaz.
ELENA FİSHER dedi: i7 12700 h ile 1k dan 8 k ya gecsem sıkıntı olurmu Genişletmek için tıkla... Olmaz.